Artiz Mektebi Veliköylü sanatseverlerle buluştu

Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Tiyatro Topluluğu'nun hazırladığı 'Artiz Mektebi' adlı tiyatro oyunu ilk kez önceki akşam saat 20.00'da Veliköy'de sahnelendi.

Çerkezköy 17.04.2015 18:47:00 0
Artiz Mektebi Veliköylü sanatseverlerle buluştu

İLGİYLE İZLENDİ

Usta sanatçı Müjdat Gezen’in Kandemir Konuk ile birlikte yazdıkları ‘Artiz Mektebi’ isimli oyun Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Tiyatro Topluluğu tarafından Optimed Hastanesi sponsorluğunda Veliköy Belediye Düğün Salonu’nda Veliköylüler için sahnelendi. Tahsin Saroğlu yönetmenliğinde sergilenen oyunda bir konservatuarda öğrenci, öğretmen, veli ilişkiler konu alındı. İki perdelik komedi türündeki oyunda okul öğrencilerinin batı hayranı müdürlerine karşı isyanları ve verdikleri komik savaşları, birbirini seven Ali ve Nesrin isimli iki gencin paraya karşı verdikleri mücadeleleri, yıllar sonra aynı okulda karşılaşan iki öğretmenin yıllara dayanan aşkları anlatılırken oyun ilgiyle izlendi.

OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, “Çerkezköy Belediyesi olarak bu tür etkinliklere her zaman destek olacak ve öncülük edeceğiz. Bu tür etkinlikleri artırarak kültürel ve sosyal anlamda yol kat etmek istiyoruz” diyerek oyunculara çiçek takdim etti. Oyunu Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Can, Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Belediye Meclis Üyeleri, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Özlem Berkdemir, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu öğretim görevlileri ve öğrencileri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe eski Başkanı Hasan Demir, Çerkezköy Belediyesi Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Emine Demir, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ve sanatseverler izledi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10