Akgün: Sorunların çözümü için adayım

7 Haziran'da yapılacak olan seçimlere AK Parti'den Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı olarak katılacak olan Metin Akgün, cumartesi günü Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 18.04.2015 18:40:00 0
Akgün: Sorunların çözümü için adayım

YAPILMASI GEREKEN BİRÇOK HİZMET VAR

Kalabalık bir partili grubu ile gazetemizi ziyaret eden ve gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Akgün, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Tekirdağ ve ilçelerine yapılması gereken çok sayıda hizmetin olduğunu söyleyen Akgün, “Bu hizmetlerin yapılması için adayım” dedi. 

ÜZERİME DÜŞENİ YAPACAĞIM

Bugüne kadar Ak Parti’nin Tekirdağ’da pek çok hizmet yaptığını söyleyen Akgün, “Bizler kendimizi halkımıza tam olarak anlatamıyoruz. Anlatmamız gerektiğine inanıyorum” dedi. Milletvekili seçildiğinde vatandaşlarla sık sık bir araya geleceğini ifade eden Akgün “Yapılması gereken hizmetlerinde bir an önce yapılması konusunda üzerime düşeni yapacağım” dedi.

SU FİYATLARI AŞAĞIYA ÇEKİLMELİ

Ergene bölgesinde bir süre yapımına başlanan arıtma tesislerinde de yapım aşamasının sonuna gelindiğini ve yakında hizmete açılacağını ifade eden AK Parti Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Akgün, su fiyatlarına da değinerek “Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra il genelinde su fiyatları arttı. Bu durum vatandaşları sıkıntıya sokuyor. Su fiyatlarının aşağıya çekilmesi gerekiyor” dedi.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM

Gazeteci Şaban Kardeş de bölgenin sorunlarını dile getirdi. Bölgede uyuşturucu kullanımının, boşanmaların, kanser vakalarının arttığını ifade eden Kardeş “Milletvekili seçildiğinizde bölgemizin  bu önemli sorunlarının çözülmesi için gerekeni yapacak mısınız” derken, Metin Akgün de “Bu konuda ne yapılması gerekiyorsa yapacağım” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10