Albayrak, Altınova'da devam eden çalışmaları inceledi

Türkiye Belediyeler Birliği'ne üye Belediye Başkanları ile birlikte Güney Kore'de 11-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen 7. Dünya Su Forumu'na katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir A

Tekirdağ 20.04.2015 17:03:00 0
Albayrak, Altınova

ALTINOVA MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte soluğu Altınova Mahallesi’ni ziyaret eden Albayrak, devam eden çalışmaları yerinde inceledi ve yetkililerden gidişat hakkında bilgi aldı. Altınova Minibüs duraklarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, minibüsçü esnafı ile sohbet etti.

“GEREKLİ TALİMATLARI VERDİM”

100. Yıl Mahallesi ve 100. Yıl Sanayi Sitesini de ziyaret eden Başkan Albayrak, sanayi sitesinde devam eden yol çalışmalarını da yerinde inceledi. Albayrak, yurtdışı seyahati esnasında da Tekirdağ'da devam eden çalışmalar konusunda sürekli bilgi aldığını ve yakından takip ettiğini belirterek “Göreve başlar başlamaz hemen Altınova ve 100. Yıl Mahallelerimizi ziyaret ettik. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet ettik ve fikir alışverişinde bulunduk. Özellikle 100. Yıl Sanayi Sitesi ve Altınova bizim için çok önemli. Bu bölgedeki vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları bir an önce sonlandırmak için çalışmaları bizzat takip ediyorum. Gerekli talimatlarımızı verdik” dedi.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10