Okullara oyun grubu monte ediliyor

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kapaklı Belediyesi Anaokulu'nda çocuk oyun grubu ve bahçe düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kapaklı 22.04.2015 18:02:00 0
Okullara oyun grubu monte ediliyor

TADİLAT İÇİN DESTEK VERDİK

Kapaklı Belediyesi Anaokuluna 1 adet çocuk oyun grubu, 1 adet tünel kaydırak 1 adet düz kaydırak, 2 adet çiftli salıncak, 3 adet zıp-zıp, 2 adet tahtaravelli, zemin kauçuk döşeme, kum havuzu, çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Yasa gereği okullar bizlere ait değil. Ancak okullarımızın ihtiyaçları her zaman oluyor. Kapaklı Belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde ilçemizdeki tüm okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda en fazla bahçe düzenlemesi, okullarımızın boyanması veya okullarımızın içlerinde tadilat için destek verdik” dedi.

OKULA BAĞLANMALARINI SAĞLAYACAK

Bu yıl da ilçede eğitim ve öğretim hayatına başlayan Kapaklı Belediyesi Anaokulu’na desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Mandalı “Okulumuzun bahçesine oyun alanını kurarken peyzaj çalışmaları da yaptık. Özellikle oyun alanlarının zeminlerine çocuklarımızın her türlü sakatlanma ve yaralanmalardan korunmaları için kauçuk döşedik . Çocuklarımızın sağlıklı ortamda büyümesini istiyoruz” dedi. Okulda uygun oyun alanlarına ihtiyaç olduğunu dile getiren Mandalı, çok küçük yaşta başladıkları eğitimlerinde yeni kurulan oyun alanlarının çocukların okula bağlanmalarını sağlayacağını ifade etti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10