Şampiyonlardan Kaymakam Kubilay'a ziyaret

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Badminton Yarışmasında Tekirdağ genelinde ilk ikiye giren Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

24.04.2015 19:24:00 0
Şampiyonlardan Kaymakam Kubilay

TEBRİK ETTİ

Ziyarette Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Raif Dinçkök Ortaokulu Müdürü M.Nesim Bozkurt, Beden Eğitimi Öğretmeni Sevda Doğan hazır bulundu. Sporcuları ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “  Badminton ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlayan, bedensel hareket ve fiziksel aktivite yönünden başarı isteyen önemli bir spordur. Öğrencilerimiz Badminton Federasyonu bünyesinde Tekirdağ genelinde yapılan Küçük Kızlar Yarışmasında İl Birincisi ve Küçük Erkekler Kategorisinde İl İkincisi olarak okulumuzun adını duyurmuşlardır. Küçük Kızlar Kategorisinde İl birincisi olan kızlarımız 11-13 Mayıs Kırklareli’nde yapılacak olan Bölge karşılaşmalarına çıkmaya hak kazanmışlardır. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi, okulumuzu ve öğretmenlerini tebrik eder başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

HEDİYELER VERİLDİ

Yarışmaya Küçük Kızlar kategorisinde Asya Üzen, Büşra Köksal, Buse Atik, Berfin Aktaş, Ayşe Tatlı, Küçük Erkekler kategorisinde Okan Karakaya, İbrahim Özkaya, Engincan Gül, Mehmet Nuri Kılıç ve Emre Güneş katıldı. Programın sonunda ise kupalarını Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile birlikte kaldıran sporculara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Çerkezköy Haber

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10