Merkez Parti Çerkezköy'de de örgütlendi

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Prof. Dr. Abdurrahim Karslı'nın genel başkanlığında kurulan Merkez Parti, Çerkezköy'de de örgütlendi. Çerkezköy İlçe Teşkilatı Gazi Mustafa Kemal PaÅ

Çerkezköy 24.04.2015 19:42:00 0
Merkez Parti Çerkezköy

“İDDİALIYIZ”

Merkez Parti’nin Çerkezköy İlçe Teşkilatı oluşturulurken ilçe başkanlığına da Ercan Akın atandı. İlçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirten Akın, bir ay önce İlçe Başkanlığı’na atandığını, sonrasında da yönetim ve teşkilat çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti. Seçim çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Akın, bu seçimde yepyeni parti olan Merkez Parti’nin de iddialı olduğunu belirtti.

ARTIK ÇERKEZKÖY’DE DE VARIZ

Kısa zaman içinde ilçe yönetimi ile birlikte basın toplantısı düzenleyeceklerini dile getiren Akın, “İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızı tamamlamak için çalışmalarımız sürüyor. Bütün Türkiye Merkez Parti’yi bir yıldır tanıyordu. Artık Çerkezköy’de de varız. Merkez Parti’nin temel siyasi çizgisi adalet üzerine kurulu. İnsanlığın merkezinde, sosyal adaletin merkezinde ve hukukun merkezinde olan partimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

AÇILIŞI GENEL BAŞKAN KARSLI YAPACAK

İlçe Başkanı Ercan Akın, Genel Başkan Abdurrahim Karslı’nın önümüzdeki günlerde Merkez Parti İlçe Başkanlığı’nın açılışına katılmak için Çerkezköy’e geleceğini de belirtti. Önümüzdeki günlerde Tekirdağ Milletvekili Adayları ile birlikte yoğun ilçe programlarının olacağını söyleyen Akın “Seçimlerde tüm partiler gibi biz de oy isteyeceğiz. Bu seçimlerde artık bir alternatif var. Merkez Partisi halkımıza alternatif sunuyor” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10