Ülkü Ocaklarından Futbol Turnuvası

Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından 1.Geleneksel Başbuğ Alparslan Türkeş Futbol Turnuvası gerçekleştirildi.

27.04.2015 18:38:00 0
Ülkü Ocaklarından Futbol Turnuvası

8 TAKIM KATILDI

Ötükenspor, Börteçineler, Karabağ, Malazgirt, Türkgücü Ülküspor, Türkhanspor, Göktürkler, Ergenekonspor’un katıldığı turnuva Cumartesi günü Atıcı Spor Kompleksinde başladı. Önceki akşam başlayan turnuvanın açılış karşılaşmasını MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Genç, Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eski Başkanı İrfan Ayhan, MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı üyeleri, Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri katıldı.

FİNAL 9 MAYIS’TA OLACAK

Turnuvaya sekiz takımın katıldığını kaydeden Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Serkan Genç “ Bugün direkt Çeyrek final karşılaşmalarını gerçekleştiriyoruz. Rakiplerini mağlup eden dört takım ise gelecek hafta aynı gün yarı final karşılaşmalarına çıkacaklar. Final karşılaşmasını ise 9 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceğiz” dedi.

“KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTUYORUZ”

Gençleri spora yönlendirmek amacıyla böyle bir turnuvayı başlattıklarını kaydeden Genç” Başbuğumuz Alparslan Türkeş adına düzenlendiğimiz orta öğretim teşkilatları arası futbol turnuvasında Kapaklı’dan gençlerimiz bir araya gelerek güzel bir müsabaka gerçekleştirecekler. Spor, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmenin en önemli koşullarındandır. Ayrıca, yeni dostluk köprülerinin tesis edilmesi noktasında da büyük önem taşıyor. Biz de bu gerçeklerden hareketle, bir futbol turnuvası tertip ettik. Teşkilatlarımızın birbirleriyle kurdukları bağların daha sağlam hâle gelmesi açısından bu turnuvanın çok faydalı olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10