ÇTSO, Messe 2015 Sanayi ve Endüstri Fuarı'na katıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, yüzde 50 KOSGEB destekli programda 20'nin üzerinde üye firma temsilcisini Almanya'da düzenlenen Hannover Messe 2015 Sanayi ve Endüstri Fuarı'na götürdü.

Çerkezköy 29.04.2015 18:17:00 0
ÇTSO, Messe 2015 Sanayi ve Endüstri Fuarı

67 ÜLKEDEN 6 BİN 290 FİRMA KATILDI

Almanya Başbakanı Angela Merkel ile fuarın partner ülkesi olan Hindistan Başbakanı Narendra Modi’nin açılışını yaptığı Hannover Messe 2015 fuarında bu yıl Türkiye’den 225 firma katılırken, dünya genelinde de 67 ülkeden 6 bin 290 firma katıldı.

SANAYİDEKİ GELİŞMELERE TANIK OLDULAR

Hannover Sanayi Fuarı bünyesinde Araştırma, Geliştirme Teknolojileri, Elektrik ve Hibrid Teknolojileri, Elektrik Depolama Sistemleri, Endüstriyel Üretim Teknolojileri, Sanayi Otomasyonu Teknolojileri  Enerji ve Çevre Teknolojileri, Bilgi İşlem Sistemleri Rüzgar Teknolojileri,  Vakum ve Basınçlı Hava Teknolojileri, Yüzey Teknolojileri ve  Otomasyon alanında ürünler sergilenirken, ÇTSO heyeti fuar boyunca birçok standı gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. 13 – 17 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Hannover Messe 2015 Fuarı’nda, katılımcılar modern teknolojinin ulaştığı son noktayı görme şansı yakalarken, sanayide kaydedilen gelişmelere de tanık oldu.

YAKINDAN İNCELEME FIRSATI YAKALADIK

Almanya dönüşü değerlendirme yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva “Uluslararası fuarlara katılım oda üyeleri açısından büyük önemli. Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en önemli fuarlarından biri. Bu tip fuarlar yeni bağlantılar kurma açısından çok önemli. Organizasyon boyunca üyelerle birlikte fuardaki stantları gezerek özellikle yeni teknolojileri yakından inceleme fırsatı yakaladık” dedi.

SAYININ ARTMASI GEREKİYOR

ÇTSO’nun bu tip organizasyonlara devam edeceğini dile getiren Kozuva “Yıl içinde KOSGEB destekli Çin ve Balkanlar’a yönelik programlar gerçekleştireceğiz. Uluslararası fuar organizasyonuna katılan firma sayısının artması gerekiyor” dedi.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10