Yel: Hedefimiz CHP'den daha fazla milletvekili çıkarmak

AK Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yel, seçim çalışmaları kapsamında Saray'da vatandaşlarla bir araya geldi.

Saray 30.04.2015 16:48:00 0
Yel: Hedefimiz CHP

“POTANSİYELİMİZ VAR"

Saray’da sokakları gezip esnafla ve gençlerle sohbet eden Yel “7 Haziran’da yapılacak seçimlerde hedefimiz Tekirdağ’da ciddi bir oy artışı sağlayarak CHP’den daha fazla milletvekili çıkarmak. Bunun potansiyel olarak mümkün olduğunu görüyoruz. Milletimizin teveccühünü kazanmak istiyoruz. AK Parti olarak inşallah çok çalışacağız ve başaracağız” dedi.

TEKİRDAĞ İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATACAĞIZ

AK Parti hükümetlerinin geride kalan 12-13 yıllık dönemde ülkenin her köşesine ciddi hizmetler ve yatırımlar götürdüğünü belirten Mustafa Yel “Tekirdağ da 12-13 yıllık AK Parti döneminde önemli faydalar sağladı; eğitimden ulaşıma, sanayiden turizme ciddi atılımlar oldu. 2015’ten sonra Tekirdağ daha çok kazanacak, daha çok büyüyecek. Seçimlerden sonra Tekirdağ için tarım ve hayvancılık başta olmak üzere her alanda seferberlik başlatacağız” dedi.

ÇANAKKALE SAVAŞLARINI GÜNDEMDE TUTMALIYIZ

Gençlerle Çanakkale Savaşları üzerine de konuşan Mustafa Yel “Çanakkale Zaferi için başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere atalarımıza, dedelerimize, gazi ve şehitlerimize şükran borçluyuz” dedi. Yel, Çanakkale Zaferinin Türklerin altın harflerle yazdığı destansı bir zafer olduğunu dile getirerek “Çanakkale Savaşlarını gündemde tutmalıyız. Atalarımızın kahramanlık dolu zafer hikâyelerini çocuklarımıza ve dünyaya daha çok anlatmalıyız” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10