1 Mayıs'ı piknikte kutladılar

Ergene Belediyesi Personelleri, Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla düzenlenen piknikte bir araya geldi. Pikniğe Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Belediye Başkan

Ergene 4.05.2015 14:37:00 0
1 Mayıs

KOCAMAN BİR AİLENİN TEMELLERİNİ KURDUK

Personelle sohbet eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “ Her daim vatandaşının yanında olan belediyecilik anlayışıyla siz değerli personelimizle vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi oluşturmak adına kısa sürede kocaman bir ailenin temellerini kurduk. Emekle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için güzel çalışmaların temellerini oluşturacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle bu anlamı günü siz değerli ailelerinizle bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Yüksel, belediye personellerinin çocuklarına da hediyeler verdi. Piknik etkinliğinde katılım sağlayan personel ve aileleri, mangal başında yemek ziyafetini gerçekleştirmenin ardından boş alanda canlı müzik eşliğinde eğlencelerine devam etti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10