Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliklerle kutlandı

"Karayolu Trafik Güvenliği Haftası" Tekirdağ'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tekirdağ 4.05.2015 17:45:00 0
Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinliklerle kutlandı

Dün Tuğlalı Park’ta düzenlenen etkinliğe Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Hakan Saraç, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PLAKET VE ÖDÜLLER VERİLDİ

Etkinlikte konuşan Tekirdağ Trafik Denetleme Şube Müdürü Cavit Yılmaz, trafik kuralları hakkında bilgiler vererek, “Trafik kazaları toplumun herkesini etkilemekte ve insanlarımızın can güvenliğini tehdit etmektedir. Her yıl binlerce insanımız hayatını kaybetmekte, sayıları yüz binleri bulan insanımız yaralanmakta ve sakat kalmaktadır. Trafik kazalarının önlenmesine yönelik katkıda bulunmak amacıyla dünyada olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayının ilk haftası Kara Yolları Trafik Güvenliği Günü olarak değerlendirilmektedir” dedi. Yılmaz'ın konuşmasının ardından, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu tarafından yılın şoförü Hikmet Arslan, yılın trafik Polisi Yusuf Avcı ve yılın trafik Jandarması Uğur Palancı’ya plaket ve ödülleri verildi. Etkinlikler kapsamında UMKE ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından, kaza yapmış otomobilde sıkışan bir kişinin kurtarılması canlandırıldı. Vali Salihoğlu ve protokol üyeleri stantları gezerek alkollü gözlüğünü test etti.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10