Bisikletini al sen de gel

Çerkezköy Belediyesi tarafından sağlıklı yaşamı ve bisikleti teşvik etmek amacıyla 'Bisikletini Al Sen de Gel' sloganıyla 1. Bisiklet Şenliği düzenlenecek.

Çerkezköy 5.05.2015 20:03:00 0
Bisikletini al sen de gel

AMAÇ SAĞLIKLI YAŞAMA DİKKAT ÇEKMEK

Çerkezköy Belediyesi sportif etkinlikler kapsamında 1. Bisiklet Şenliği’nin düzenleneceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “10 Mayıs Pazar günü saat 11:00’da gerçekleştirilecek olan şenliğe bisikleti olan herkes katılabilir. Bu tür etkinlikle sağlıklı yaşam içerisinde bisikletin önemini vurgulamak ve aynı zamanda bölgede bisikletli yaşamı teşvik eden bir organizasyon gerçekleştirmek istedik” dedi.

BELEDİYE ÖNÜNDEN START ALACAK

Etkinlikte sağlıklı yarınlara pedal çevireceklerini ifade eden Akay “Çerkezköy’ün sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere her zaman ihtiyacı var. Bu etkinlikleri geleneksel hale getirip, daha da güçlenerek devam ettireceğiz” dedi. Toplamda 8 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilecek olan Bisiklet Şenliği’nin Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünden başlayacağını dile getiren Akay “Atatürk Caddesi’nden Narin Kavşağı’na ve ardından Öztırak Caddesi boyunca Altıyol Kavşağı’na inecek olan bisiklet tutkunları daha sonra ise Hükümet Caddesi boyunca İstanbul Otoban Yolu’na, oradan ise Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’na pedal çevirecekler” dedi. Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda sona erecek olan 1. Bisiklet Şenliği’nin ardından organizasyona katılan bisiklet tutkunlarına çeşitli hediyeler verilecek ve ikramlarda bulunulacak.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10