Aslan ve Ayaz derece ile döndü

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Konya'da düzenlediği Okullararası Türkiye Yıldız Erkekler Taekvando şampiyonasında 37 kilogram kategorisinde Çerkezköylü sporculardan Berkan Aslan ikinci Samet

7.05.2015 18:09:00 0
Aslan ve Ayaz derece ile döndü

BAŞARILI OLMAK İÇİN MÜCADELE ETTİK VE KAZANDIK

Konya’da yapılan okullar arası Yıldız kızlar ve Yıldız Erkekler Taekvando şampiyonasında kategorilerinde birinci,ikinci ve üçüncü olan Çerkezköy’ün gözde yıldız şampiyon sporcuları bu şampiyonadan da yüzlerinin akı ile çıkarak Çerkezköy’ün gurur olmayı sürdürdüler.Kübra Kepenek Yıldız Kızlarda 33 kiloda birinci, Yıldız erkekler kategorisinde Berkan Aslan 37 kiloda ikinci, Samet Ayaz’da 37 kiloda üçüncü oldu.Şampiyon sporcular, “Biz Konya’daki müsabakalara da başarılı olmak için gittik. Hebimiz başarılı olmak için çok sıkı bir çalışma programı uyguladık ve sonunda şampiyonadan dereceler elde ederek yüzümüzün akı ile döndük. Bizlere katkı ve destek sağlayan Çerkezköy belediyemize ve sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca her zaman bizlere destek veren ve bizleri eğiten antrenörlerimiz Bilal Güzel ve Vural Ayaz’a da çok teşekkür ediyoruz. Onlar sayesinde başarılarımıza yenilerini ekliyoruz” dedi.

HEDEFİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

Turnuva hakkında konuşan Antrenör Vural Ayaz “ Sporcularımızdan Berkan Aslan yıldız erkeklerde 49’da ikinci, Samet Ayaz ise 37 kiloda yarışmada üçüncü oldu. Samet Ayaz 2 rakibini üstün olarak yendi , 3.maçında ise şanssız bir şekilde son saniyelerde puan kaybederek rakibine yenildi ve turnuvada Türkiye 3.’sü oldu. Berkan Aslan ise oynadığı iki karşılaşmayı da nakavt ile kazandı. Sporcumuzun ayak bileğinde meydana gelen rahatsızlık nedeni ile sonraki maçlarına çıkamadı. Bende kendisini geri çekmek zorunda kaldım. Kendiside turnuvada üçüncü oldu. Şimdiki hedefimiz ise 10-17 Mayıs tarihleri arasında Marmaris’te yapılacak Yıldızlar Türkiye Taekwon do Şampiyonasıdır. İnşallah bu şampiyonada derece yaparak sporcularımızı Milli takıma kazandıracağız. Sporcu kardeşlerime üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Çerkezköy Haber 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10