Sloganı bul ödülü al

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 'Çerkezköy'de Geri Dönüşüm' konulu slogan yarışması düzenleyeceklerini ifade etti.

Çerkezköy 8.05.2015 17:49:00 0
Sloganı bul ödülü al

SLOGAN YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Twitter üzerinden yapılacak olan yarışma sonucunda birinci seçilen kişiye ödül verileceğini dile getiren Akay “Çevreye karşı duyarlılığı artırmak, çevre bilincini geliştirmek maksadıyla, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Çerkezköy Belediyesi tarafından slogan yarışması düzenlenecek. Çerkezköy Belediyesi Çevre Gönüllüleri Kulübü için ‘Çerkezköy’de Geri Dönüşüm’ konulu düzenlenen slogan ayrışması twitter üzerinden yapılacak” dedi.

ÖDÜL VERİLECEK

Vatandaşların belirledikleri sloganı twitter hesaplarından #ÇerkezköyBelediyesiÇevreGönüllüleri hashtagı ile paylaşabileceğini ifade eden Akay “Başvuruların başladığı slogan yarışmasının son katılım tarihi 25 Mayıs Pazartesi günü olarak belirlendi.  Çerkezköy Belediyesi twitter hesabına gelen sloganlar jüri tarafından değerlendirildikten sonra en iyi slogan seçilerek. Yarışma neticesinde birinci olan kişiye 5 Haziran Cuma günü Çerkezköy Belediyesi tarafından ödül verilecek” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10