Narçın: Çerkezköy'de futbol ciddi anlamda küstürülmüş

Süper Amatör Lig'de sezonu 36 puanla üçüncü sırada tamamlayan 1911 Çerkezköyspor'da Başkan Murat Narçın sezonu değerlendirdi.

8.05.2015 18:33:00 0
Narçın: Çerkezköy

“SIKINTI YAŞADIK”

Önceki gün basın mensupları ile bir araya gelen 1911 Çerkezköyspor Başkanı Çerkezköy’ün ismini yükseltmek adına ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydetti. Narçın “ Çerkezköyspor da bizde buna asla ters gözle bakmadık. İkinci yarı da onlarla yaptığımız maçta eğer ki iddiamız biraz daha fazla olsaydı geçmek için her türlü çabayı gösterirdik. Onlar durdurmak için bir çaba gösterdiler. Aynı olayda Çorlu ekipleri birbirine düştü. 1947 bu işte bütün kitleyi arkasına aldı ve başarıyı yakaladı. Çerkezköy’de bizlerde bu havayı yakalamak adına bu sene elimizden geleni yapacağız. İnsanlar bir şekilde gelip bizlere destek olmalıdır. Manevi gücün yanında maddi desteğin de önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz sezon maddi anlamda büyük sıkıntı yaşadık” diye konuştu.

“FUTBOLCULAR İNANMADI”

Basın mensuplarının Çerkezköy’de iki futbol takımının yer almasının spora zararı oluyor mu sorusunu da cevaplandıran Narçın, “Çok fazla olmasa da elbette etkisi var. Başarı neredeyse onun arkasından ilerleyerek gidilmelidir. Çorluspor 1947 ileri gitmeye başlayınca tüm kitle tarafından büyük bir destek kendilerine geldi. Bizde burada biraz öndeydik insanlarda desteğe gelseydi belki şampiyon olacaktık. Her şey de farklı olabilirdi. Çerkezköy’de futbol ciddi anlamda küstürülmüş. İlk devrede de ikinci devrede de bazı futbolcular bizler kadar başarıya inanmadı. Eğer ilk yarıda ki başarı devam etmiş olsaydı başarı kaçınılmaz olurdu. Yüzde 90 şampiyon biz olurduk diyebilirim. Futbolcu kardeşlerimizin inancı biraz daha az olduğu için performanslarını sahaya yansıtamadılar” dedi.

“DESTEK ŞART”

Kulüpte hiçbir futbolcuya borçlarının kalmadığını kaydeden Narçın “ Futbolcuların ödemeleri kuruşu kuruşuna yapıldı. İkinci devrede yapılan transferler de teknik heyet ve benim sorumluluğumda doğrusuyla yanlışıyla bizlerde dahiliz. Takım ruhen bitmişti ve bundan dolayı şampiyonluğu kaçırdıklarını hissedince saldılar. Oyuncu arayışlarımız 15-20 gün sonunda ufak bir çalışmaya başlarız. Çerkezköy’de artık başarıyı yakalayacağız. Bu sadece bizimle olmuyor, tüm kitleyi bu işin içine çekmemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın bir beyanatını okuduk ve bir şekilde başarılı olana gerekli desteği sağlayacağını söyledi. Başarı olursa halkımızın da kamuoyunun da destek vereceğini düşünüyoruz. Çizgimizi ahlakımızı bozmadan devam etmeye çalışacağız” açıklamasında bulundu.

“KAFA TUTARDIK”

Önümüzdeki sezon alt yapıya büyük önem vereceklerini kaydeden Narçın “  Kadromuzu bu yıl daha geniş tutacağız. Geçen sezondan en çok tebrik ettiğim Çorlu Gençlerbirliği takımı oldu. Adamlar 12 oyuncu ile sahaya çıktılar. Velimeşe Ergenespor’a  da ciddi anlamda kafa tuttular. Biz takımımızı kuracağız. Ligde playofta Velimeşe’ye kafa tutacak tek takım bizdik” dedi.

“SUAT AKDERELİ İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK”

Teknik Direktör Suat Akdereli ile yollarını ayırdıklarını kaydeden Başkan Narçın “ Teknik Direktörümüz Suat Akdereli ile karşılıklı dosthane bir şekilde yollarımızı ayırdık. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Yeni sezon öncesi geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan oyunculardan 5-6 tanesi ile yeni sezon öncesi anlaşacağız. Bu yıl çok güzel bir ekip kurmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10