AK Parti heyeti afet bölgesini inceledi

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, Milletvekili Adayı Mustafa Yel, Süleymanpasa İlce Başkanı Cüneyt Yüksel ile il-ilçe yönetim kurulu üyeleri, 7 Mayıs akşamı Marmara bölgesinde etkili olan yağış

Tekirdağ 10.05.2015 16:10:00 0
AK Parti heyeti afet bölgesini inceledi

ÇİFTÇİLERLE GÖRÜŞTÜLER

Karacakılavuz Mahallesi’ne giden AK Parti heyeti zarara uğrayan çiftçilerle görüştü. Çiftçilerle görüşerek buğday ve kanola tarlalarında uğranılan zararı da yerinde gören İl Başkanı Ahmet Akçay, basta Tarım İl Müdürlüğü olmak üzere Tarsim gibi konuyla ilgili kurumlarla görüşerek izlenimlerini yetkililerle paylaştı ve yapılması gerekenler konusunda önerilerini iletti.

TÜM İMKANLARI SEFERBER ETTİK

AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay “Allah şehrimizi, çiftçimizi ve tüm vatandaşlarımızı olabilecek tüm afetlerden korusun. Bizler, Tekirdağ’da iktidar partisinin temsilcisi olarak vatandaşımızın yanında olmak için geldik. Zarara uğrayan arazileri yerinde inceledik. Çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çiftçimizin yaralarını sarmak hususunda tüm imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız” dedi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel de “Zararın tazmini için süreci yakından izleyeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10