Büyükşehir'den personeline oryantasyon eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik oryantasyon eğitimi verildi.

Tekirdağ 10.05.2015 16:16:00 0
Büyükşehir

4 HEDEFİMİZ VAR

Tekirdağ Büyükşehir Yılmaz İçöz Sahnesi’nde düzenlenen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan ile Daire Başkanları da katıldı. Eğitim öncesi konuşan Albayrak, 4 hedeflerinin olduğunu ifade ederek “Dürüst olmak, çalışkan olmak, devletin malını korumak ve mesaiye bağlı kalmadan çok çalışmak. Yapacağınız çalışmalar göstermiş olduğumuz hedefe uyması gerekir. Bu hedeflere uyanların her zaman arkasında olacağız” dedi.

SADECE İŞİNİZİ DÜŞÜNÜN

Personellerden günü dolduracak çalışma içinde,  tatil özlemi içinde olmamalarını isteyen Albayrak “Tatil özlemi içinde olan verimli olamaz. Sadece işinizi düşünün. Ben sizden memnunum ama, yeterlimi  derseniz yetersiz , çünkü Büyükşehirde sistem oturmaya başladıkça, Büyükşehir büyüdükçe projeler ortaya çıktıkça sizin de performansınızın artması gerekiyor” dedi.

PERSONELİ BİLGİLENDİRDİLER

Eğitim seminerinde 1. Hukuk Müşaviri Orhan Perçinoğlu ‘Anayasa Hukuku Açısından Kamu Görevlilerinin Yeri ve Konumu, Vatandaşın Bilgi Edinme Hakkı’ kon ularında bilgiler verirken, Teftiş Kurulu Başkanı Şehabettin Küçükyazıcı da ‘Kamu Görevlilerinin Çalışma Usul ve Esasları, Memurların Hakları Ödevleri ve Yükümlülükleri’ konusunda bilgiler verdi. İnsan Kaynakları Daire Başkanı Mustafa Hikmet Erzincan ‘Personel Özlük Hakları’ konusunda bilgiler aktarırken, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa da ‘Disiplin Hukuku’ konusunda personeli bilgilendirdi.

Çerkezköy Haber 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10