Albayrak Şarköy'de muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ile birlikte Şarköy'e bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Tekirdağ 12.05.2015 15:11:00 0
Albayrak Şarköy

ODA VE ARABA DA VERECEĞİZ

Şarköy Kent Müzesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Albayrak, Şarköy’ün tüm mahalleleri ile birlikte en iyi hizmeti alacağını ifade etti. Seçim öncesi halka ‘Tekirdağ’ı birlikte yöneteceğiz’ dediğini anımsatan Albayrak “Bunu tüm ilçelerimizde muhtarlarımızla bir araya gelerek hayata geçiriyoruz. 2 kez gerçekleştirdiğimiz muhtarlar çalıştayında muhtarlarımız arasından bir kurul oluşturmalarını istedik. Bu kurulun üyelerine Büyükşehir binamızda bir oda vereceğiz. Bir sekreterya ile araba da vereceğiz” dedi.

HER ZAMAN BANA ULAŞABİLİRLER

Muhtarlar kurulu ile sürekli diyalog halinde olacaklarını ifade eden Albayrak, muhtarların istek ve beklentilerini de dinledi. Toplantı sonunda Albayrak, Şarköy’e bağlı 31 mahalle muhtarına birer telefon hediye etti. Albayrak, “Bu telefonlar ile artık sürekli iletişim halinde olacağız. Alo 153 TEKİM hattı 24 saat açık. Alo 185 TESKİ hattı 24 saat açık. Olmadı benim 2 gsm telefonum da 24 saat açık. Muhtarlarımız her zaman bize ulaşabilirler” dedi.

HİZMET YAĞMURUNDAN NASİBİNİ ALACAK

Belediye olarak en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halka ulaştıracaklarını dile getiren Albayrak “Şarköy Büyükşehir hizmet yağmurundan nasibini alacak. Muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Gerekli desteği sağlıyoruz sağlamaya da devam edeceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz. Biz 30 Mart’tan sonra parti rozetimizi çıkarıp kalbimize koyduk. Artık tüm Tekirdağ’ın Büyükşehir Belediye Başkanıyım. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz” dedi.

Çerkezköy Haber 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10