Akçay: Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Ahmet Üzgün ile partililer Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda bir a

Kapaklı 12.05.2015 18:51:00 0
Akçay: Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak

HASTA ADAM İYİLEŞTİ

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, kahvaltıda yaptığı konuşmada ülkenin demokrasi şölenine hazırlandığını belirtti. Bir zamanlar Türkiye’nin hasta adam diye nitelendirildiğini anımsatan Demir, o hasta adamın iyileştiğini, önce yürümeye ardından da koşmaya başladığını söyledi. AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin da yerel siyasete ilişkin konuştu. Kapaklı’ya yakışan bir Hükümet Konağı yapılabilmesi için Beyaz Saray Düğün Salonu alanının tahsisini talep ettiklerini anımsatan Bezgin “Fakat Belediye Başkanı İrfan Mandalı hala diretiyor. Bu alan, yaklaşık 60 bin nüfusun yaşadığı bölgenin merkezi niteliğindedir” dedi.

O’NUN VERDİĞİ BURSLARLA OKUDUM

İmza kampanyası başlatacaklarını ifade eden Bezgin, hep birlikte el ele vererek bu alanın Hükümet Konağı yeri olarak tahsis edilmesini sağlayacaklarını söyledi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ise, üniversiteyi dönemin İstanbul Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği bursla okuduğunu belirterek “Ne mutlu ki 20 yıl sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti’de hizmet ediyorum” dedi.

BU BÖLGEDEN 2 ADAY ÇIKARDI

Bu zamana kadar Çerkezköy-Kapaklı-Saray bölgesinden aday çıkarmayan AK Parti’nin bu dönem Çerkezköy-Kapaklı-Saray bölgesinden 2 aday çıkardığını belirten Üzgün, “İnşallah 7 Haziran seçimlerinde en az 3 adayımızı Ankara’ya göndereceğiz” dedi. 6. Sıra Adayı Üzgün, partisi için adeta 1. Sıra adaymış gibi çalışmaya devam edeceğini söyledi.

ANKARA’YA 4 VEKİL GÖNDERECEĞİZ

Kahvaltıda konuşan AK Parti Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Akgün de yelkenin rüzgarı aldığını ve okyanusa doğru ilerlediğini belirtti. Anketler sonucu Tekirdağ’da 4 vekil çıkarmaları için 1,5 puana daha ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Akgün, “İnşallah Ankara’ya en az 4 vekil göndereceğiz” dedi.

BU SEÇİM EN ÖNEMLİ SEÇİM OLACAK

AK Parti Tekirdağ 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan da, Tekirdağ’dan en az 4 vekil çıkararak Türkiye genelinde 400 vekile ulaşılmasına katkı sağlamak istediklerini belirtti. Tüm adayların özveriyle çalıştığını belirten Doğan, ‘Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet’ düsturuyla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Seçimlere çok az bir süre kaldığını kaydeden AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay da  “Bu seçim, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak. ‘Kimsesizlerin Kim’i olmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10