Kaymakam Kubilay'dan Sakatlar Derneği'ne ziyaret

Sakatlar Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dernek başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından

Çerkezköy 12.05.2015 18:58:00 0
Kaymakam Kubilay

GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR

Dernek Başkanı Hayrettin Çetinkaya’ya çiçek ve başarı belgesi veren Kaymakam Kubilay, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Onların çalışmalarının farkındalık yaratılmasına ve engellilerin moral motivasyonunun yükseltilmesine vesile olduğunu dile getiren Kubilay,”Özellikle sosyal ve toplumsal faaliyetler nezdinde yapılan bu çalışmaların farkındalık yaratması çok güzel bir hizmet yapıldığını gösteriyor” dedi. Bir günlük temsili askerlik yapan engelli vatandaşların yemin törenine katıldığını anımsatan Kubilay, ilk kez böyle bir etkinlikte bulunduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi.

EĞİTİM HAYATIN VAZGEÇİLMEZİ

Eğitimin hayatın vazgeçilmesi olduğunu ifade eden Kubilay, dernek üyelerine yönelik sürdürülen eğitimlerin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Ziyarette konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da amaçlarının engellileri, engelli ailelerini ve engelli yakınlarını sosyal hayata kazandırmak, onlara yardımcı olmak olduğunu söyledi. Onların moral ve motivasyonunu devamlı yüksek tutmak için özverili bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Çetinkaya, yakaladıkları ekip ruhunun daha iyi işler yapmalarını sağladığını söyledi.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10