Albayrak, Süleymanpaşalı muhtarlarla buluştu

Süleymanpaşa'ya bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak "Süleymanpaşa tüm mahalleleri ile birlikte en iyi hizmeti alacak" dedi.

Süleymanpaşa 13.05.2015 15:44:00 0
Albayrak, Süleymanpaşalı muhtarlarla buluştu

TELEFON HEDİYE ETTİ

Muhtarların istek ve beklentilerini dinleyen Albayrak, diğer ilçelerde olduğu gibi Süleymanpaşa’ya bağlı mahalle muhtarlarına da birer telefon hediye etti. Telefonlarını güle güle kullanmalarını dileyen Başkan Albayrak, “Dağıttığımız telefonların hiçbir siyasal amacı yoktur. Bu telefonlar ile artık sürekli iletişim halinde olacağız. Alo 153 TEKİM hattı 24 saat açık. Alo 185 TESKİ hattı 24 saat açık. Olmadı benim 2 gsm telefonum da 24 saat açık. Muhtarlarımız her zaman bize ulaşabilirler” dedi.

TAMAMI ASFALTLA KAPLANMIŞ OLACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halka ulaştıracaklarını ifade eden Albayrak “Tüm ilçelerimiz olduğu gibi Süleymanpaşa da Büyükşehir hizmet yağmurundan nasibini alacak. Muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Gerekli desteği sağlıyoruz sağlamaya da devam edeceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz. Kırsal kesim grup yollarınına başlıyoruz. Çorlu Ulaş’tan başlayıp Saray’ın Çayla Köyü’nde son bulacak 43.5 km’lik yol asfaltlanacak. İkinci olarak İnecik’ten Sağlamtaş’a kadar olan hat yapılacak ve 3. olarak da Çorlu Seymenli’den başlayıp Hayrabolu Canhıdır’da son bulacak hattı da asfaltla kaplayacağız” dedi. Temmuz ayı içerisinde bu grup yollarına başlayacaklarını söyleyen Albayrak, görev sürelerinin sonunda 1217 km’lik köy yollarının tamamı asfaltla kaplanmış olacağını ifade etti.

Çerkezköy Haber 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10