En iyi kompozisyonu yazan öğrenci tatil kazandı

Alp Ajans Medya Tesislerini gezerek, tesisle ilgili düşüncelerini hazırladıkları kompozisyona yansıtarak yarışmaya katılan Gülerçin Koleji öğrencileri arasında yapılan kura çekiminde 4'ncü sınıf

Çerkezköy 13.05.2015 18:02:00 0
En iyi kompozisyonu yazan öğrenci tatil kazandı

Gülerçin Koleji 2, 3 ve 4'ncü sınıf öğrencileri, 1 ay önce Alp Ajans Medya Tesisi içinde yer alan Çerkezköy Haber ve Marmara Haber Gazeteleri ile Radyo Haber ve T Haber Televizyonu’nu gezerek gazetelerin nasıl hazırlanıp basıldığını, Radyo Haber ve T Haber Televizyonun da nasıl yayın yaptığını yerinde inceledi ve imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş'ten bilgiler aldı.

TATİL SÖZÜ

Gezinin ardından okul yönetimi öğrencilerin bu konuda bir kompozisyon hazırlamasını istedi. O sırada tesiste bulunan Marmaris Selimiye Köyü’nde bulunan Loca Butik Otel'in sahibi Kayhan Kansu Balcı da, kompozisyonu kazanan öğrenci ve ailesine otellerinde bir hafta ücretsiz konaklama sözü verdi.

KOMPOZİSYON HAZIRLADILAR

Öğrencilerin hazırladığı kompozisyon gazeteci Sevay Kardeş ve haber merkezi tarafından detaylı incelendi. Minik öğrenciler tarafından her biri birbirinden güzel hazırlanan ve tatil ödüllü  kompozisyonu seçmekte Kardeş ve haber merkezi oldukça zorlandı. Ancak 3 ayrı sınıf öğrencilerinin birincileri ayrı ayrı belirlendi. Bir tatil hakkı olduğu için de 3 ayrı sınıfın birincileri arasında tatili hak kazananın belirlenmesi için kura çekilmesi kararlaştırıldı.

YEŞİM KOLUAÇIK KURA SONUCU TATİL KAZANAN ÖĞRENCİ OLDU

Önceki gün gazeteci Sevay Kardeş, Gülerçin Koleji’nde yarışmaya katılan öğrencilerle bir araya geldi. Kura çekiminde Gülerçin Koleji Müdür Yardımcısı Ömer Kürklü ve kompozisyon hazırlanmasında emeği geçen Gülerçin Koleji İlkokulu ve Ana Okulu Müdürü Tuba Zenginal ile  sınıf öğretmenleri de hazır bulundu.

MADALYA VERİLDİ

Kura çekim töreninde konuşan gazeteci Sevay Kardeş, "Gerçekten hepiniz bir harika yazı yazmışsınız. Yarışmaya katılan sınıflardan birinci, ikinci ve üçüncü belirledik. Ancak yarışmada bir kişilik tatil ödül olarak konduğundan her sınıfın birincileri arasında kura çekmemizin en doğrusu olacağına karar verdik ve şimdi huzurunuzda birinciler arasında tatil kazanan yarışmacıyı birlikte belirleyeceğiz.”dedi. Ardından birincilerin ismi bir torbaya konuldu ve yapılan çekilişi 4'üncü sınıf öğrencisi Yeşim Koluaçık kazandı. Dereceye giren diğer öğrencilere de Sevay Kardeş birer madalya takdim etti ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladı.

YARIŞMAYA ŞU ÖĞRENCİLER KATILDI

Yarışmaya Gülerçin Koleji 4/A sınıfından Beril Kartal, Ekin Sarp Şatır, Mehmet Efe Çalışkan, Bengü Bozkaya, İrem Gener, Yeşim Koluaçık ve Doğa Akın, 3/B sınıfından Yavuz Selim Bulut, Hiranur Ceylan, Cem Güneş, Can Güneş, Hülya Ölker, Kağan İşcan, Feyza Atlı, 2/B sınıfından, Mehmet Karagöz, 2/A sınıfından Yelda Tokmak, Esin Koluaçık, Efe Aydınlık, Arda Hasan Karabaş, Deniz Gümüş, Duru Aykoçlar, Nursena Dumlu, Fatma Işık Özdemirbaş, Ahmet Suphi Çiçek, Mehmet Ali Toprak, Harun Atacan ve Doğan Ata İnan katıldı.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10