Belediye Özel İdare İlkokuluna mağlup oldu

Çerkezköy Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda Çerkezköy Belediyesi ikinci karşılaşmasında Çerkezköy Özel İdare İlkokulu ile karşı karşıy

14.05.2015 17:49:00 0
Belediye Özel İdare İlkokuluna mağlup oldu

Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı ikinci karşılaşmasında Özel İdare İlkokuluna mağlup olarak ilk yenilgisini aldı.

İLK SETİ KAZANMASINI BİLDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin organize ettiği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası kapsamında Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı ile Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı karşı karşıya geldi. Çerkezköy Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma saat 21:00’da başladı. Mücadelenin ilk setine her iki takım da kontrollü başlarken, bir birleri karşısında sayı bulmakta zorlandı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında rakibi karşısında baskı ve preslerini artıran Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Teknik molanın ardından Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı yakalamış olduğu güzel bir seri ile aradaki farkı kapatarak 10’lu sayılara önde girdi. Oyunun ilerleyen bölümlerinde de her iki takım da file üstünden ve servislerden sayılar alarak durum eşitlense de (12-12) Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı rakibine oranla daha baskın bir oyun sergileyerek ikinci teknik molaya 16-15 önde girmesini bildi. İkinci teknik molanın ardından Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı hücumda iyi oynayarak ve Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı’nın da hatalarını değerlendirerek 20’li sayılara 20-19 önde girerken ilerleyen dakikalarda Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı durumu eşitleyerek 22-22’ye getirmesini bildi. Bu skorun ardından Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı güzel bir seri yakalayarak rakibinin önüne geçti ve setti 25-23 önde tamamladı. 

İYİ BAŞLADI

Karşılaşmanın ilk setini kaybeden Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı peş peşe 3 sayı alırken Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı file üstünden bulduğu sayılarla skoru eşitlemesini bildi. Rakibini yakaladıktan sonra üst üste file altından ve üstünden sayılar bulan Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı farkı açarak ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Teknik molanın ardından Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı aradaki farkı kapatmak için hücum geliştirirken, Çerkezköy Belediyesi Voleybol takımı ise servislerden aldığı sayılarla skoru 13-10’a getirdi. Bu skorun ardından her iki takımda karşılıklı sayılar bulurken ikinci teknik molaya Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı 16-15 önde girdi.

SETLER EŞİTLENDİ

Teknik mola sonrası takımlar özellikler hücum ve presleriyle büyük bir mücadele sergilerken 20’li sayılara Çerkezköy Belediyesi Voleybol Takımı 20-17 önde girdi. Setin son bölümlerinde takımların karşılıklı bulduğu sayılarla skoru 24-24’te eşitlerken bu skordan sonra her iki takımda servis ve file üstünden sayılar buldu .(26-26) Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmada Çerkezköy Belediyesi ve Özel İdare İlkokulu yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Siten kalan dakikalarında file üstünden etkili olan Özel İdare İlkokulu iki sayı bularak bu seti 31-29 kazanarak setleri eşitledi.

İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Karşılaşmanın final setine her iki takımda etkili başladı. Karşılıklı sayılarla geçen setin ilk bölümleri her iki takımda oyundan kopmamaya çalıştı. Rakibi karşısında bir sayı vermesine rağmen iki sayı bulan Çerkezköy Özel İdare İlkokulu teknik molaya 8-7 önde girmesini bildi. Teknik molanın ardından Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Voleybol Takımı özellikle smaç ve servislerle sayılar bularak farkı üç sayıya kadar çıkardı (13-10) Rakibinin oyundan kopmasını iyi değerlendiren Çerkezköy Özel İdare İlkokulu ise 2 sayı daha alarak seti 10-15 bitirdi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Çerkezköy Özel İdare İlkokulu Çerkezköy Belediyesine ilk yenilgisini tattırmış oldu. 

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10