Üst üste üçüncü kez şampiyon olarak rekor kırdılar

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Nike işbirliği ile 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ grubunda mücadele eden Çerkezköy Ticaret ve

15.05.2015 17:01:00 0
Üst üste üçüncü kez şampiyon olarak rekor kırdılar

Nike Tekirdağ Liseler arası Genç Erkekler Futbol Turnuvasında mücadele eden ÇTSO Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı rakibini beş golle mağlup ederek üs üste üçüncü şampiyonluğunu kazandı.

GRUPTAN RAHAT ÇIKTI

Türkiye Futbol Federasyonu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Nike işbirliği ile 81 ilde aynı anda gerçekleştirilen Liseler Arası Nike Halı Saha Turnuvası'nda Tekirdağ grubunda ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı finalde Malkara Anadolu Lisesini mağlup ederek şampiyon oldu. 42 takımın katıldığı ligde rakiplerini tek tek mağlup ederek gruplardan rahat çıkan ÇTSO Anadolu Lisesi çeyrek finalde Tekirdağ İmam Hatip Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz rakibini de 4-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

FİNALE YÜKSELDİ

Vedat Çolak’ın öğrencileri yarı final karşılaşmasında ise Çerkezköy’den bir diğer temsilcimiz Halit Narin Mesleki ve Teknik Endüstri Meslek Lisesi ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında etkili bir şekilde başladığı karşılaşmada öne geçerek üstünlüğü yakalayan ÇTSO Anadolu Lisesi rakibinden bir gol yemesine rağmen iki gol bulan ÇTSO Anadolu Lisesi rakibini de 3-1 mağlup ederek finale yükseldi.

ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ KEZ ŞAMPİYON OLDU

Rakibini üç golle mağlup ettikten sonra finale yükselen temsilcimiz geçtiğimiz yıl finalde mağlup ettiği Malkara Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile çıkan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Genç Erkekler Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Malkara temsilcisi ise temsilcimiz karşısında istediği futbolu ortaya koyamadı. Sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren temsilcimiz bulduğu gollerle rahatladı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren ÇTSO Anadolu Lisesi kalesinde bir gol görmesine rağmen arka arkaya goller bularak karşılaşmadan da 5-1 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile birlikte üst üste üçüncü kez şampiyon olan ÇTSO Anadolu Lisesi 22-23 Mayıs tarihlerinde Yalova’da düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

“REKOR KIRDIK”

Başarının mimarı olan Antrenör Vedat Çolak turnuvada üstün başarı sergileyen oyuncularını teker teker kutladı. 3 kez üst üste şampiyon olmalarından dolayı da mutluluk duyduğunu kaydeden Çolak ‘ Bu yıl Malkara Anadolu Lisesini farklı mağlup ederek üçüncü kez şampiyon olarak rekor kırdık. 22-23 Mayıs tarihlerinde Yalova’da gerçekleşecek olan turnuvada İstanbul, Eskişehir, Bursa, Kocaeli, Çanakkale, Edirne, Yalova, Kırklareli grubundan birinci çıkan takımlar ile Marmara Bölge şampiyonu olmak için mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz yıl Türkiye Şampiyonasında onuncu olduk” dedi.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Yalova’da yapılacak olan Liseler Arası Nike Halı Saha Marmara  Bölge şampiyonasında Tekirdağ’ı ve Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydeden Çolak “ Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Fahrettin Karaman’a ve öğretmen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10