Parklar ışıl ışıl olacak

Çerkezköy Belediyesi'nin, ilçede sosyal yaşam alanlarını iyileştirme adına yaptığı çalışmalar, vatandaşların da takdirini kazandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Vahap

Çerkezköy 15.05.2015 17:12:00 0
Parklar ışıl ışıl olacak

ÖNCELİĞİMİZ AYDINLATMADIR

Veliköy’de 2, Kızılpınar’da 2 ve Çerkezköy’de 7 olmak üzere 11 parkta düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Vahap Akay, “Bu çalışmalar 10 gün içinde tamamlanacak. Bunun yanında 13 parkımızda da aydınlatma çalışması başlattık. Zaten temel sorunumuz aydınlatmadır. Düzenleme yapılan parklar geceleri hava karardığında korunaksız hale geliyor. Çocuk oyun grupları, zemin kaplamalar ve diğer malzemelere zarar veriliyor. Işık olmayan yerde maalesef ciddi hasarlar meydana geliyor. Bu nedenle önceliğimiz aydınlatmadır” dedi.

AYDINLATAMADIĞIMIZ SÜRECE PARKLARIMIZI KORUYAMAYIZ

Önümüzdeki günlerde 7 parkta daha düzenleme çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Akay, “Biz, yaklaşık 45 gün içinde ilçemizdeki 40’a yakın parkımızın tamamına müdahale etmiş olacağız. Büyük çoğunluğunu da yeniden aydınlatacağız. Aydınlatamadığımız sürece parklarımızı koruyamayız. Ayrıca Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’ndeki 10 bin metrekarelik alanda da güzel bir park alanı ortaya çıkaracağız. Peyzaj çalışmaları yapacağız. Yaklaşık 50 gün sonra ilçemizi görsel olarak çok güzel bir hale getirmiş olacağız” diye konuştu. 

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10