Minik öğrenciler beğeni topladı

Çerkezköy Gaziosmanpaşa Şehit Uzman Jandarma Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu Anasınıfı öğrencileri önceki akşam 19.00-21.30 saatleri arası yıl sonu etkinliği düzenledi.

Çerkezköy 18.05.2015 00:40:00 0
Minik öğrenciler beğeni topladı

ŞEHİT AİLESİ DE KATILDI

Halk Eğitimi Merkezi  Salonu’nda  düzenlenen etkinlikte öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlendi ve büyük beğeni topladı. Programda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Okul Müdürü Önder Ayaz, Şehir Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un Annesi Nilüfer Hatun Ersoy, Babası Mustafa Ersoy, okul öğretmenleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziosmanpaşa Şehit Uzman Jandarma Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu Müdürü Önder Ayaz, gecede yaptığı konuşmada okulun A-B-C-D ve E Anasınıfı öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları yıl sonu etkinliğine katılan tüm veli ve davetlilere katılımları nedeniyle teşekkür etti.

İLGİYLE İZLENDİ

Gaziosmanpaşa Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu’nun Anasınıfı öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları birbirinden güzel oyunları sahnede çok güzel bir şekilde sergilemeleri ve oyunları da bir o kadar güzellikte oynamaları velileri ve davetlileri mest etti. Etkinlikte öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle herkesin beğenisini topladı. Veliler de çocuklarının hazırladıkları gösterileri büyük bir heyecanla izledi.

Çerkezköy Haber / Ragip KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10