Önce kaldırıma, sonra elektrik direğine çarptı

Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi'nden Çerkezköy istikametine seyir halinde ilerleyen bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek ilk olarak kaldırıma, daha sonra elektrik direğine çarptıktan sonra orta refüj

Çerkezköy 18.05.2015 00:46:00 0
Önce kaldırıma, sonra elektrik direğine çarptı

ORTA REFÜJE ÇIKINCA DURABİLDİ

İddiaya göre, önceki gün saat 11:45 sıralarında Volkan K.’nin kullandığı 05 KD 266 plakalı araç Tepe Emlak Konutları istikametinden Çerkezköy’e seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç ilk olarak kaldırıma, sonra elektrik direğine çarptıktan sonra orta refüje çıkarak durabildi. Araç sürücüsü ve araçta bulunan arkadaşı kazayı hafif atlattı.

BABASI VE GÖRGÜ TANIKLARI YALANLADI

Volkan K., olay yerine gelen polis ekiplerine, aracı babasının kullandığını, babasının kazayı yaptıktan sonra olay yerinden ayrıldığını söylerken, olay yerine gelen Volkan K.’nin babası ve görgü tanıkları ise Volkan K.’yi yalanladı. Kazada hafif yaralanan sürücü ve arkadaşı kontrol amaçlı Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne oradan da ifadesi alınmak üzere Gazi Polis Merkezi’ne götürüldü.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10