Yüceer Kızılpınar'da esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 2.Sıra Milletvekili Adayı Candan Yüceer, hafta sonunda Kızılpınar mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Çerkezköy 18.05.2015 15:39:00 0
 Yüceer Kızılpınar

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve 2.Sıra Milletvekili adayı Candan Yüceer, seçim çalışmalarını Çerkezköy’ün Kızılpınar mahallesinde devam ettirdi. Ziyaretlerde Yüceer’i, İlçe Başkanı Birol Öztürk ile partililer yalnız bırakmadı. Kıraathane, kahvehane, kuaför, market, emlak dükkânı, giyim mağazasında ki esnafı tek tek ziyaret eden Yüceer, 7 Haziran seçimlerinde halktan destek istedi.

 

“HİZMET YAPILACAKTIR”

 

Vatandaşlar Yüceer’e, mahallelerindeki yolları ve su fiyatları konusunda şikayetlerini dile getirdiler. Büyükşehir yasasına en fazla kendilerinin karşı çıktığını kaydeden Milletvekili Adayı Candan Yüceer” Çıkan yasa ile birlikte bir günde belediyeler mahalle oldu. Büyükşehir ve belediyeler olarak kurum binaları ve yetkili kadroları daha yeni tamamladı. AK Parti döneminde buralara hiç bir şey yapılmamıştır. Bir yıl içinde de bu yerlerde bir değişme olamaz. Artık hizmet yapılacaktır” diye konuştu.

 

“BİRAZ DAHA SABIRLI OLUN”

 

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Birol Öztürk’te vatandaşların belediye hizmetleri hakkındaki sorularına açıklık getirdi. Kendisinin de Kızılpınar’da yaşadığını kaydeden Öztürk “Kızılpınar’ın tek sorunu su ve yol değildir. Alt yapı olmamak ile birlikte su hatları da döşenmelidir. Göz boyamak için günü kurtarmak için değil, 30 yıl kullanılacak hizmetler için kalıcı projelerimiz var. Belediye döneminde 286 sokağımız bakımdan geçmiştir. Geçen hafta da mahallede çalışmalar başladı. Bu  çalışmalar hakkında vatandaşlarımız biraz daha sabırlı olmalıdır” dedi.

 

“ANKARA’YA BEKLİYORUM”

 

Yüceer “  İntibak yasası ile çalışırken alınan maaş ile emekli olununca alınan maaş arasındaki uçurumu bitireceğiz. Artık emeklimiz rahatla yaşayacak. Bari emekli olduktan sonra rahat yaşasınlar. Taşeronu bitireceğiz. Asgari ücret üzerinden vergilendirmeyi de kaldıracağız” açıklamasında bulundu. Yüceer, ziyaretin sonunda Kızılpınarlı vatandaşları en kısa zamanda Ankaya’ya kendisini ziyaret etmelerini istedi.

 

Haber/Ragıp KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10