Çerkezköy Belediyesi metruk binayı yıktı

İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Caddesi yanında bulunan metruk yapı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yıkıldı.

Çerkezköy 12.08.2015 18:01:00 0
Çerkezköy Belediyesi metruk binayı yıktı

İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Caddesi'nde bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi ile Hacı Fahri Zümbül Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi arasındaki metruk bina yıkıldı.

 

MAHALLE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Zaman zaman kötü amaçlı olarak da mahalle sakinleri tarafından ifade edilen metruk binanın yıkım işlemi gerçekleştirilirken, mahalle sakinleri söz konusu metruk binayı tinerci, baliciler ile fuhuş yapanların kötü amaçlı olarak kullandığını belirterek, "Uzun yıllardır bu metruk binanın yıkılmasını istiyorduk. Sonun da yıkılması hepimizi sevindirdi. Metruk binayı yıkan Çerkezköy Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

 

ÇAYLAK SOKAK’TA YOL VE KALDIRIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından Çaylak Sokak’ta yol genişletme, kaldırım, bordür ve parke taş çalışması başlatıldı. İstasyon Mahallesi Çaylak Sokak yol genişletme, kaldırım, bordür, yağmur suyu hattı ve parke taş çalışmalarının startını veren Çerkezköy Belediyesi, yine İstasyon Mahallesi’nde bulunan Üründül Sokak’ta sıcak asfalt çalışmasının yanında bordür çalışmalarına da başladı.

 

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10