Yüceer'den 92'nci yılda teröre tepki

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Candan Yüceer, CHP'nin 92.yılında yaptığı mesajında son günlerde artan terör olaylarına da tepki gösterdi.

Tekirdağ 11.09.2015 17:53:00 0
Yüceer

Yüceer ilk olarak partisinin 92’nci yıl dönümünü hatırlatarak, “Türkiye’de en uzun süre iktidarda bulunan, çağdaş Türkiye’nin temellerini atan Cumhuriyet Halk Partisi, ülkemizin kurucu günü olarak Türkiye demokrasisini inşa etmiştir.Partimiz, çağdaş, laik, demokratik sosyal hukuk devletinin, yargı bağımsızlığının, insan haklarının, kadın erkek eşitliğinin, hoşgörünün, emeğin ve insan haklarının, huzur ve barış ortamının teminatı olmuştur.”dedi.

BURUK BİR ŞEKİLDE KUTLUYORUZ

Yüceer, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ulu Önder Atatürk’ün en büyük iki eserinden biri olan partimiz, kurulduğu günden bu yana Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız, laik, demokratik, onurlu çağdaş bir devlet olarak var olması için mücadele etmiştir. En büyük gücünü halkımızdan, değerli partililerinden alan Cumhuriyet tarihinin ulu çınarı partimiz, yeni filizleriyle daha da büyümekte ve gelişmektedir.”

Kuruluş yıldönümünü buruk bir şekilde kutladıklarını söyleyen Yüceer, “Özgürlüklerin ve demokrasinin yılmaz savunucusu, çoğulcu demokrasinin mimarı, değişimin, gelişimin sembolü CHP’nin 92. kuruluş yıl dönümünü bugün maalesef buruk bir şekilde kutluyoruz.”dedi.

ŞEHİT HABERLERİ YÜREĞİMİZE BİR KOR GİBİ DÜŞÜYOR

Türkiye son yılların en kanlı terör saldırılarını yaşadığını ve birer birer evlatlarını toprağa verdiğini vurgulayan Yüceer, “Her gün şehit haberlerinin yüreğimize bir kor gibi düştüğü bugünlerde, toplumsal barışın ve güvenliğin sağlanması, huzur için ülkemizin bugün her zamankinden daha fazla CHP’ye ihtiyacı vardır.”

TOPLUMSAL BARIŞ

CHP, toplumsal barışımızı tesis ederek, ülkenin birlik ve bütünlük içerisinde büyük hedeflerine ulaşmasını sağlayacak yegâne parti olduğunu söyleyen Yüceer, “CHP, her bir üyesiyle, her bir neferiyle, dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyetin kazanımlarını korumak, özgür, mutlu ve refah bir Türkiye için mücadeleye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye’yi bugünlere taşıyan, dünden bugüne partimize emek veren, gönül veren tüm partililerimize şükranlarımı sunuyorum.”diye konuştu.

Yüceer, “Türkiye’nin kurucu gücü, çağdaş, aydınlık yüzü Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olmaktan onur duyduğumu belirterek, Atatürk ilkelerini yoluna ışık etmiş partimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.”ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10