Bir ömür mutluluklar dileriz!

Çerkezköy Haber Gazetesi'nin başarılı Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, hafta sonunda düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Çerkezköy 13.09.2015 18:03:00 0
Bir ömür mutluluklar dileriz!

Lemar Düğün Salonu’ndaki düğünde Merve Yeşil ile hayatını birleştiren yazı işleri müdürümüz Kaya’nın bu mutlu gününde adeta Çerkezköy düğüne aktı.

DÜNYA EVİNE GİRDİ

Emekli Polis Memuru Turan Kaya ve Mediha Kaya çiftinin oğlu olan Çerkezköy Haber Gazetesi Yazi İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, Ak Parti Çerkezköy İlçe eski Kadın Kolları Başkanı ve Çerkezköy Belediye Meclisi eski Üyesi Nuran Yeşil ile iş adamı Hasan Yeşil çiftinin kızı Merve Yeşil  ile hayatını muhteşem bir düğün ile birleştirdi. Faik Onur-Merve Kaya Çifti’ni bu mutlu gününde aileleri, yakın arkadaşları, akrabaları ile Çerkezköy siyaseti ve bürokrasiden çok sayıda davetli yalnız bırakmadı.

LEMAR DÜĞÜN SALONU DOLDU TAŞTI

Cumartesi akşam 20.00-24.00 saatleri arası Çerkezköy’ün seçkin Düğün Salonları’ndan Lemar Düğü Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde dünya evine giren Faik Onur Kaya ve Merve Yeşil çiftini bu mutlu gününde Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Eski Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Cemal Dalman, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Haber, Marmara Haber,T Haber TV ve Rodyo Haber imtiyaz sahibi Gazeteci Şaban Kardeş ve eşi Sevay Kardeş, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk,yeni ve eski belediye meclis üyeleri, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli,MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe,Spor ve Gençlik İşçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy İlçe Tarım ve Gıda Müdürü İsa Altay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, avukatlar, doktorlar, sanayiciler Çerkezköy’ün ileri gelen işadamları ve esnafları, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, muhtarlar ve Faik Onur Kaya’nın mesai arkadaşları  ile diğer  gazetelerde görev yapan basın mensupları, Yeşil ve Kaya ailelerinin yakınları yalnız bırakmadı. 

Alkışlar eşliğinde solona giren genç çift  ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları arasında yaptı. Çift daha sonra düğün pastasını da yine alkışlar eşliğinde kesti.

GENÇ ÇİFTİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Düğünde Turan Kaya ve Mediha Kaya dünürleri Hasan Yeşil ve Nuran Yeşil ile birlikte  düğüne gelen davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oynadı.

Haber/Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10