Albayrak dün mesaiye Çerkezköy'den başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dünkü mesaisine Çerkezköy'den başladı. Albayrak, TESKİ de yaptığı incelemelerin ardından Kapaklı ve oradan da Saray'a geçerek, Ã?

Çerkezköy 17.09.2015 18:20:00 0
Albayrak dün mesaiye Çerkezköy

Önceki gün mesaiye Çorlu’dan başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün de Çerkezköy’den başladı. Sabah saat 05.30’da Çerkezköy’de TESKİ binasını ziyaret ederek incelemelerine başlayan Başkan Albayrak, Çerkezköy’de çalışan taksici esnafı ile de bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Taksicilere  hayırlı işler, bol kazançlar temennisinde bulunan Albayrak daha sonra Kapaklı’ya geçti.

İKİNCİ DURAĞI KAPAKLI OLDU

Çerkezköy’de yaptığı incelemelerin ardından Kapaklı’ya geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, burada Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından karşılandı. İrfan Mandalı ile birlikte Kapaklı’da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Albayrak, Büyükşehir Belediyesi yeni yapılacak olan çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

KARAAĞAÇ MAHALLESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Kapaklı’da devam eden yol çalışmaları ile ilgili İrfan Mandalı’dan bilgi alan Başkan Albayrak, daha sonra Karaağaç Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleri ile istişarede bulundu, yapılan çalışmalar değerlendirildi. Karaağaç’ta devam eden yol çalışmalarını da inceleyen Başkan Albayrak özellikle İsmetpaşa Mahallesi’ni Karaağaç’a bağlayan İstikbal Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

SON DURAĞI SARAY OLDU

Kapaklı'nın ardından Saray'a geçen Başkan Albayrak, burada da Çerkezköy’de olduğu gibi ilk olarak TESKİ binasını ziyaret etti. Albayrak daha sonra Saray'da devam eden yol çalışmalarını inceledi, vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Albayrak, Saray’da yapılacak çalışmalar ve projeler konusunda bilgilendirdi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10