Kapaklı Recep Güven'de bayramlaştı

Kurban Bayramı'nın ilk günü Kapaklı Recep Güven Aile Çay Bahçesi'nde saat 14.00'da bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapakl

Kapaklı 27.09.2015 14:42:00 0
Kapaklı Recep Güven

Recep Güven Aile Çay Bahçesi’nde olan bayramlaşma merasiminde gelen konuklara kolonya ve çikolata ikram edildi. Protokol üyeleri ve konuklar bir süre kendi aralarında sohbet ettikten sonra Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz kısa bir konuşma yaparak herkesin bayramını kutladı. Gürmüz,  “Bu sabah yine üzülerek bir güne uyandık. Kabe’de bugün şeytan taşlama esnasında bir izdiham yaşanmış ve aldığımız haberlerde şu an en az 300 (Ölü sayısı 750’yi geçti.) hacı adayının hayatını kaybetmiş olduğunu öğrendik. Orada ölen bütün Müslümanlara yüce Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.”

Gürbüz konuşmasını terör olaylarına değinerek tamamladı:  “Hamdolsun sınırda bizler için, vatanımız için nöbet tutan askerimiz polisimiz var. Bu vatan evlatlarının da bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Allah onlara en ufak bir zeval vermesin. Onlar ordayken biz burada rahatız ve gözümüz arkada değil. Bayram sabahı Hakkari’deki bir arkadaşımla konuştum. Bana ‘kınalı kuzuların sizlere selamı var.’ dedi. Bizlerden de onlara kucak dolusu yürekten selam olsun” diye konuştu.

Yaklaşık yarım saat süren bayramlaşma merasiminin ardından Kaymakam Gürbüz ve beraberindeki protokol üyeleri Kapaklı’daki şehit ailelerini ziyaret etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10