CHP'lilerden Ak Parti'ye bayram ziyareti

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, partisinden Çerkezköy Belediye Başkanı olan Vahap Akay ile birlikte ilçe teşkilat mensuplarını da yanına alarak Ak Parti İlçe Yönetimi'ne bayram

Çerkezköy 27.09.2015 14:53:00 0
CHP

Kurban Bayramı’nın ilk günü saat 14.00’daki ziyarette Belediye Başkanı Vahap Akay ve Birol Öztürk ile CHP’lileri Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan misafir etti.

HOŞGELDİNİZİ

Ziyaret sırasında ilk konuşmayı ev sahibi Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe yaptı. Öğe misafirlerine ‘Hoşgeldiniz’ derken sözlerine Kurban Bayramı’nın ilk günü hac sırasında şeytan taşlarken yaşanan ve 750’ye yakın hacı adayının hayatını kaybettiği olayı hatırlatarak, “Hayatını kaybeden hacılarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadeleriyle başladı. Öğe ardından son dönemlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlere de rahmet dileğinde bulundu. “İnşallah bu Kurban Bayramı güzel günlerin gelmesine vesile olur diyorum. Allah kesilen kurbanları kabul etsin diyorum.”diye konuştu.

ÖRGÜTLERE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM

Daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay bir açıklama yaptı. Başkan Akay, herkesin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Öncelikle iyi bayramlar diliyorum. Türkiye zor günlerden geçiyor. 1 Kasım’dan itibaren inşallah her şeyin iyi olacağını ümit ediyorum.”dedi. Parti teşkilatları için art arda gelen seçimlerin zorlu geçeceğine vurgu yapan Başkan Akay, “Ben de ilçe başkanlığı yaptım. Bu nedenle bilirim. Seçimlerde teşkilatlar, örgüt çok çalışır. Parti teşkilatları önce cumhurbaşkanlığı seçimi ardından genel seçim şimdi bir genel seçim daha geçirecek. Örgütler için zorlu geçek. Allah kolaylık versin. Ümit ediyorum güzel günler gelecek.”ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK’DE ŞEHİT VE HACILAR İÇİN RAHMET DİLEDİ

Daha sonra CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk kısa bir konuşma yaptı. Ak Parti’ye bayramlaşma ziyaretinde bulunduklarını hatırlatan Öztürk de hacda hayatını kaybedenler ve şehitler için Allah’tan rahmet diledi. Öztürk, “Ben de yeni öğrendim. Hacda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Tabii son zamanlarda ülkemiz zor günler geçiriyor. Şehitler verdik. Allah hepsine rahmet eylesin diyorum.”diye konuştu.

TERÖR YÜZÜNDEN İYİ BAYRAMLAR GEÇİREMİYORUZ

Ziyarette son konuşmayı ise Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan yaptı. Doğan, “Kurban Bayramı ülkemize hayırlar getirsin. El birliğiyle bugünleri aşacağız. Terör yüzünden iyi bayramlar geçiremiyoruz. İnşallah bundan sonra güzel günler görürüz. 1 Kasım’dan sonra inşallah her şey güzel olacak. “dedi.

MUHALEFETTE ZAYIFIZ!

Ziyaret konuşmaların ardından Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan’ın çikolata ikramı ile devam etti. Milletvekili Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk’e kendi elleriyle şeker tuttu. Ziyarette Başkan Akay ve Birol Öztürk ile Ak Partililer bir süre sohbette bulundu. Sohbet sırasında Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bugüne kadar zaman zaman eleştirilerde bulunduk. Bunları yanlış anlamayın. Boş eleştirilerde bulunmadık.”dedi. Öğe daha sonra sert muhalefet yapamadıklarına dikkat çekerek, “Tabii Ak Parti kurulduğu günden beri iktidar. Bu nedenle biz biraz muhalefette zayıfız. Bir şey bulursak yapıyoruz.”derken herkesi de tebüssüm ettirdi. Başkan Akay ise, “Eleştiriye açığız. Tabii ki olacak. Bunlarda bir şeyler vardır ya da yoktur. Hep birlikte Çerkezköy için çalışacağız.”dedi.

İKİ YERLİ VEKİL

Ziyaret sırasında Ak Parti Milletvekili Ayşe Doğan’ın Çerkezköylü olmasını hatırlatan Abdullah Öğe, “Artık bir de milletvekilimiz var. Tabii Candan Hanım’da var. Çerkezköy’ün iki yerli milletvekili. Biz Başkanımıza da söyledik. Ayşe Hanım Çerkezköyle ilgili Ankara’da bir ihtiyaç olduğunda her zaman yardımcı olacak.”dedi. Başkan Vahap Akay’da Çerkezköy için Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in bir kazanç olduğunu belirterek, “Çerkezköy için hepimiz bir şeyler yapmalıyız.”dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10