Başkan Yurdakul'dan öğrencilere okul hediyesi

2015 - 2016 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle Malkara'da Atatürk Anıtı önünde İlköğretim Haftası töreni yapıldı. Törenin ardından okullarda öğrencilerle bir araya gel

Malkara 29.09.2015 16:58:00 0
Başkan Yurdakul

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, saat 10.30'da  Nurten - Hüsnü Pullukçu İlk ve Orta Okulunda devam etti.

Nurten - Hüsnü Pullukçu İlk ve Orta Okulundaki tören saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve Malkara İlçe Kaymakamı Osman Altın ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç'ın yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı. Tören, okunan şiirler, okul öğrencilerinin yaptığı halk oyunları gösterileri ve öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesinin ardından son buldu.

Malkara İlçe Kaymakamı Osman Altın, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Özcan Yalman, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Murat Kızıltan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Uslu, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve basın mensupları katıldılar.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10