Köprülü seçim mesaisine işçilerle sabah 5'te başladı

"Önce Türkiye" sloganı ile seçim yarışına başlayan CHP'de adaylar sahaya indi. Tekirdağ'da 7 Haziran seçimlerine göre oyunu artırmayı hedefleyen milletvekili adayları çalışmala

Çorlu 8.10.2015 16:55:00 0
 Köprülü seçim mesaisine işçilerle sabah 5

Malkara ve Hayrabolu ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren milletvekili adayı Emre Köprülü, CHP Çorlu İlçe Başkanı ve Gençlik Kolları ile birlikte belediye otobüs şoförleri ve temizlik işçilerini ziyaret etti. Sabah 05’te, çay ve simitle başlayan mesaide şoför ve işçilere seslenen Köprülü, “Bu günkü çalışmalarıma sizi ziyaret ederek başlamaktan dolayı çok mutluyum. CHP her zaman emekten, alın teriyle ekmeğini kazanandan yana bir parti olmuştur. Meydanlarda, iş yerlerinde ‘taşeronun kölesi olmayacağız’ diye haykıran işçinin yanındadır. İktidarımızda taşeronluk sistemi mutlaka kalkacak” diye konuştu.

7 HAZİRAN’DA VERDİĞİMİZ SÖZLER YİNE GEÇERLİ”

İktidara gelmeleri durumunda yapacaklarını anlatan CHP’li Köprülü, partisinin 1 Kasım seçimleri için revize ettiği bildirgesine ekonomik temelli bir dizi yeni vaat eklendiğini vurguladı. 7 Haziran için hazırlanan bildirgede en çok dikkat çeken başlıkların emekliye yılda iki kez ikramiye ödenmesi, asgari ücretin 1500 TL’ye çıkartılması ve çiftçiye mazotun 1.5 TL’den satılması gibi başlıklar olduğunu hatırlatan Köprülü, “ Bu başlıklar 1 Kasım için de geçerli. Ekonomik dengelerdeki değişim nedeniyle mazot vaadimiz 1.5 TL’den 1.8 TL’ye çıkartıldı. Bunun yanında öğrenci kredisine faiz affı, işsizlik sigortasında prim şartının kaldırılması ve tüm öğretmenlere öğle yemeği verilmesi için çalışmalar hazırladık” dedi.

Köprülü ve beraberindeki partililer, Belediye çalışanlarına yaptıkları ziyaretin ardından çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10