Kurslara başvurular bugün son

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kültür sanat kursların kayıtları 5 Ekim de başlarken 9 Ekim Cuma günü mesai bitiminde de sona erecek.

Çerkezköy 8.10.2015 17:12:00 0
Kurslara başvurular bugün son

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe halkına yönelik ücretsiz olarak açacağı Ebru, Satranç, Bağlama, Çini, Takı Tasarımı, Halk Oyunları, Tiyatro, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Engelliler Korosu, El Nakışı, Step-Aerobik ve pilates kursuna kayıtlar bugün sona erecek.

STEP KURSUNA 86 KİŞİ BAŞVURDU

Kurslara 8 Ekim tarihi itibariyle 175 kişinin başvurduğunu kaydeden yetkililer, “Step-Aerobik ve Pilates kursuna 86, Ebru 8, Satranç 3, Bağlama 21, Çini 10, Dekoratif Çiçek Takı Tasarımı 18, Halk oyunları 12, Tiyatro 10, Türk Sanat Müziği korosuna 5, El Nakışı kursuna ise 2 vatandaşımız başvurdu. Türk Sanat Müziği Engelliler Korosuna ise şu an itibariyle başvuran olmadı” diye konuştu.

KURS HOCALARI DA BELLİ OLDU

Kursların Amfi Tiyatroda, Kent Konseyi binasında, Veliköy-Kızılpınar Mahalle evlerinde, Kapalı Spor Salonu’nda ve Çerkezköy Sakatlar Derneği binasında gerçekleştirileceğini kaydeden yetkililer ,“Ebru Kursumuzu Gülhis Başaran, Çini kursunu Emel Basut Gemici, Bağlama kursunu Zeynel Erdoğan, Dekoratif Çiçek Takı Tasarımı kursunu Aylin Abidinoğlu, Satranç kursunu Remzi Yakut, Tiyatro kursunu Tahsin Saraoğlu, Halkoyunları kursunu Serhat Ayaz, Step-Aerobik ve Pilates kursunu Cansu Çutok, Basit İğne Teknikleri kursunu Gülten Altay ve TSM ve Engelliler kursunu ise Fahrihan Ünsal verecek” dedi.

BAŞVURUDA GEREKLİ BELGELER

Kursa başvurmak isteyen vatandaşların 9 Ekim Cuma günü mesai saatine kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvuruda bulunabileceklerini kaydeden yetkililer, “Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler Kimlik Fotokopisi, Kurs Başvuru Formu (Belediyemiz Halk Masalarından verilecektir.) ve 2 adet vesikalık fotoğraftan oluşmaktadır.”dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10