"Çerkezköy'de futbolu sevdireceğiz"

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın düzenlediği basın toplantısı ile yarın oynayacakları Muratlı Belediyespor karşılaşmasını ve takımın son durumunu değerlendirdi.

Çerkezköy 9.10.2015 14:26:00 0

2015-2016 Süper Amatör ligi ilk hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. Ligin ilk haftasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı deplasmanda Muratlı Belediyespor takımına konuk olacak. Oynanacak olan zorlu karşılaşma hakkında 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın basın toplantısı gerçekleştirdi.  Lig öncesinde iddialı bir takım kurduklarını kaydeden Narçın “ sezon öncesi gerçekleştirdiğimiz çalışmalar oldukça verimli geçti. Hakan Tice haricinde sakat futbolcumuz bulunmuyor. O da bir hafta sonra takımla birlikte idmanlara başlayacak. Takımın motivasyonu şuanda üst düzeyde. Bütün oynayacağımız karşılaşmalara tek tek bakarak galibiyet parolası ile çıkacağız. İlk maçımızı Pazar günü deplasmanda Muratlı Belediyespor ile yapacağız. Daha sonra ise üç hafta arka arkaya kendi evimizde maçlara çıkacağız. Burada ikinci hafta Ergene ardından Sitespor ve Gençlerbirliği takımları ile karşılaşacağız” diye konuştu.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Süper Amatör Ligde Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceklerini kaydeden Narçın “ Futbolcu kardeşlerimiz ve yönetim olarak başarı için elimizden geleni yapacağız. Çerkezköy’de ki futbol üzerinde bulunan karabulutları da kaldırmak istiyoruz. Hazırlık maçları ise hiçbir zaman ölçü almadık. Ligin ilk maçından son maçına kadar emin adımlarla yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“OTOBÜS KALDIRACAĞIZ”

Narçın “  Kamp süresince ve hazırlık müsabakalarında teknik direktörümüz Sefer hoca her sistemi denedi. Kafasında oluşturduğu sistem ile ilk lig karşılaşmasına çıkacak. Tüm karşılaşmalarımızda taraftar desteğimizi özellikle istiyoruz. Bizler elimizden geldiği kadar takımımıza ve taraftarımıza sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bizler gibi diğer insanlarda sahip çıkarlarsa kimseye de kapımız kapalı değil buyursun gelsinler. Bu takım bizim değil Çerkezköy’ün takımıdır. Her türlü fikre görüşe açığız. Pazar gün ki karşılaşma içinde belediye meydanı önünden bir otobüs kaldıracağız” açıklamasında bulundu.

“YENİDEN FUTBOLU SEVDİRECEĞİZ”

Çerkezköyspor’un ligden çekilmesi ile birlikte Çerkezköy’ün üst liglerde tek takımının kaldığını kaydeden Narçın “ Tek takım olduğumuza göre tüm Çerkezköy halkının takımımıza sahip çıkarak destek vermelerini bekliyoruz. Hiçbir şey yapmasalar bile gelip tribünden bizleri desteklersinler. Galibiyet serisi geldiği zaman halkımız kadar işadamlarımızda takıma en iyi şekilde sahip çıkacaklarından şüphemiz yok. Artık tek takımız ve sahip çıkma zamanı gelmiştir. Buralara gerçekten zorlu süreçlerden geldik. Bu sene yakalayacağımız başarılarla birlikte Çerkezköy de yeniden futbolu sevdireceğiz. Bizler 1911 Çerkezköyspor ailesi olarak futbolda yeniden güzel bir hava ve heyecan yaratmak için yola çıktık” dedi.

Haber/Faik OnurKAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10