Trafik canavarı iş başında

Ergene'de hafif ticari aracın orta refüjdeki ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü ile yanında bulunan arkadaşı hayatını kaybetti.

Ergene 14.10.2015 16:49:00 0
Trafik canavarı iş başında

Olay, önceki gece Ergene’ye bağlı Ulaş Mahallesi Çamlık mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Ergene istikametinde seyir halinde olan Mercan Tunalı yönetimindeki 59 YS 189 plakalı hafif ticari araç, Çamlık mevkiine geldiği sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulanan ağaca çarptı. Çevredekilerin haber vermesi ile kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, araç içerisinde sıkışan sürücü Mercan Tunalı ve yanındaki Türkan Kılıç’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

HIZ KADRANI 100 KİLOMETREDE TAKILDI

Mercan Tunalı ve Türkan Kılıç'ın cansız bedenleri itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarıldı. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Mercan Tunalı ve Türkan Kılıç'ın naaşları daha sonra İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Araçta yapılan incelemede hız kadranının 100 kilometrede takılı kaldığı dikkatlerden kaçmadı. Soruşturma sürüyor.

Haber Merkezi

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10