Kubilay'dan Camiler ve Din Görevlileri Haftası ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna'yı ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Çerkezköy 15.10.2015 16:27:00 0
Kubilay

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ İlçemizde maneviyatın artırılması için, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına müftülükçe güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Müftülük İlçe İstişare Kurulu çalışmalarının yanı sıra, Kutlu Doğum Haftası, Mevlana Haftası gibi önemli günlerde hazırlamış olduğunuz programlarla da vatandaşlarımızla bir araya gelerek ilçemizde manevi bir havanın oluşmasını sağlıyorsunuz.

Gittiğimiz her yerde ilçemizin, sanayi alanında, eğitim alanında, sağlık alanında kalkınması için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Bu maddi kalkınmaların yanında manevi kalkınmanın da önemli olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

HAFTASINI KUTLADI

Tüm çalışmalarda müftülüğün yanında olacaklarını ve destek olmaya da devam edeceklerini kaydeden Kubilay” Birlik ve beraberliğimizin perçinlenmesi ve kaynaşmamızı artıracak projelere imza atan başta Çerkezköy Müftümüz olmak üzere tüm personelinin ve din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik eder başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10