Kent Konseyi'nden Mandalı'ya ziyaret

Kapaklı Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Fahrettin Gür, Kent konseyi Genel Sekreteri Gülşah Selçuk ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı makamında

Kapaklı 15.10.2015 16:30:00 0
Kent Konseyi

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya  hizmet ve çalışmalarından ötürü dolayı teşekkür eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Özdemir., ‘Tek bir amacımız var oda daha güzel bir Kapaklı için çok çalışmaktır. Bunun için belediye olarak gerek Kent Konseyimize gerekse Kadın Meclisimize gereken imkân ve yardımları sunuyoruz.Kadın Meclisi olarak İlçemizde yaşayan tüm kadınların ilçenin sosyal dinamiklerine katılım noktasında bilinçlendirilmesi amacıyla Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak birçok faaliyeti hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Kadın meclisimizin kuruluş amacı Kapaklıda yaşayan kadınların sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri getirmek olacak. Kadın Meclisi olarak özellikle Kapaklı da yaşayan kadınların hayat standardını artıracak çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Üretilen her proje bizim için değerlidir. Bunun yanı sıra her evden her aileden bir kadına bir anneye bir kardeşe ulaşmayı planlıyoruz ve bu sayede yapmış olduğumuz projeler ile Kapaklı'nın  geneline ulaşmayı hedefliyoruz. Öncelikli hedeflerimizden biride İlçede yaşayan kadınları olumlu yönde etkileyecek, farklı ilçelere örnek teşkil edebilecek projeler hazırlamaktır. Toplumun temelini oluşturan ailede, anne sorumluluğunu üstlenme önemini anlamak ve anlatmak yönetim kurulu üyelerimle birlikte bu ilkeden taviz vermeden bu dönemde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“DESTEK VERMEYE HAZIRIZ’'

Ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı” Kent Konseyi Kadın Meclisimiz ilçe genelinde ki sivil toplum örgütleri ile örgütsüz kadınları bir çatı altında toplayıcı güçlü bir birliktelik sağlayacaktır. Kendilerine çalışmalarında her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Aile eğitiminin ilk hedefiniz olması bu konseyin Kapaklı  ilçemize ne kadar faydalı olacağını göstermektedir. Kadınlarımız toplumumuzda büyük bir öneme sahip. Kadına verdiğimiz değeri, göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar geçen süre zarfına baktığımız zaman açıkça görüyoruz.  Toplumda kadına ve aile yapısına ne kadar önem verdiğimiz ortadadır. Kadınların toplumsal yaşamda üretim, iş, siyaset, kültür ve sanat gibi alanlarında söz sahibi olmasının en önemli aracı Kadın Meclisleri ve çalışma gruplarıdır. Uygulayacağınız projeleri dinledim, bundan sonraki süreçte de Kapaklı Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne verdiğimiz destek devam edecektir” diye konuştu.

Haber/Sibel BAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10