" Yüzde 45 oy alacağız"

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ömer Karadeniz ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çerkezköy 18.10.2015 19:03:00 0

Önceki gün saat 15.30’da Çerkezköy Haber Gazetesine ziyarette bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, 1 Kasım Genel Seçimlerine az süre kala seçim çalışmalarını değerlendirdi. Ziyaretten ötürü AK Partililere teşekkür eden Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi gazeteci Şaban Kardeş güneydoğu da yaşanan olaylara değindi. Kardeş “ Artık şehit haberleri Türkiye’de rutin bir hal aldı. İnşallah 1 Kasım seçimlerinin ardından bu sıkıntıları atlatırız” dedi.

“HİÇ BAHANE ARAMASINLAR”

Vatandaşların şehit olaylarına duyarlı olduğunu kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı ABDULLAH Öğe “ Siyaset propaganda olarak yapılmıyor. Türkiye’de yaşanan olaylardan AK Parti mesul değildir. Dış mihraklar Türkiye’nin coğrafyasında hakim bir ülke olmasını istemiyorlar. Türkiye’nin lider bir ülke olması ve İslam ülkeleri arasında lider olmasını istemiyorlar ve hedefe oturtturuyorlar. Hangi iktidar olursa olsun tek başına iktidarı dış mihraklar istemiyorlar. Şu seçim sürecinde AK parti elinden geleni yaptı. Elini taşın altına koymayanlar bugün hiç bahane aramasınlar. Koalisyon çalışmalarını da yerine getirdiğimizi düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

“TÜRKİYE OLMUŞTUR”

AK Partinin iktidara geldiğinde sıfır sorun politikasını gündeme getirdiğini kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz “ Uzun dönemdir Türkiye’de çok güzel gelişmeler yaşandı. Ülkenin oyunlarını bozan ülkeler oldu. Bunlar 100 sene önce coğrafyayı cetveller ile çizen batılı güçler oldu. Bütün bu ülkelerin coğrafya da menfaatleri vardır. Bu coğrafyada dik duran ve söz söyleyebilen tek ülke Türkiye olmuştur” dedi.

“MUHALEFET İZLİYOR”

Terör hadiselerinin dünyanın başını ağrıttığını kaydeden Karadeniz “ İktidarsanız öncelikle hiçbir vatandaşın burnunun kanamaması için ciddi bir faaliyet ve çaba sarf etmek zorundasınız. Bu coğrafyada terörün önüne geçmek gerçekten kolay değildir. İktidar bununla mücadele ediyor, muhalefet de izliyor. Siz iktidarsınız siz çözün ve önlem alın diyor” diye konuştu.

 

“TERÖRDEN KURTULACAĞIZ”

AK Parti iktidara geldiğinde dindarlar, alevi ve Kürtler üzerinde oyunlar oynandığını kaydeden Karadeniz “ Bugün itibariyle hiçbir kişinin verilmemiş bir hakkı yoktur. Ülke de pkk sorunu vardır.

Bu terör olayları cumhuriyet boyunca devam etmiş ve AK Parti döneminde çözülmüştür. Hak ve özgürlükler alanında bugün hakkı verilmemiş tek bir kimlik yoktur. Kişilere verilmiş hakları çok gören bir örgüt vardır. Ak partide bugün cumhuriyet tarihinde yapılmamış bir işi  yapıyor. Halk ile terör örgütünü birbirinden ayırarak eli silahlı ne kadar insan varsa hedeflerini tespit edip vuruyor. İnşallah kısa sürede terör belasından kurtulacağız” dedi.

“AK PARTİNİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN YAPILIYOR”

Karadeniz “ 78 milyon vatandaş olarak bu ülkede yaşıyoruz ve bu ülkenin sorunları da hepimizindir. Biz Türkiye’de yaşadığımız ve nasıl bir milliyetçilik yaptığımızı bilmemiz gerekiyor. Ben Sarıkamışlıyım ve kürdüm. Bu ülke üzerinde yaşayan kim varsa onları renkleri ve desenleri ile seviyoruz. Hepsinin kardeşliğine inanıyoruz. Bu ülkenin her karış toprağı bizimdir. Ülkemiz güçlüdür ve ülkenin başında güçlü bir iktidar vardır. Kimseyi de papuç bırakmayacaktır. Bunlar tamamen kaos ortamı hazırlamaya yöneliktir. İnşallah Ak Parti bu ülkede vicdan sahibi insanlar buna müsaade etmeyecektir. Bunlar AK Partinin önünü kesmek için yapılan davranışlardır” açıklamasında bulundu.

“ HASTA ADAMA BENZETİYORLARDI”

Uzun zamandır siyasetin içinde yer aldığını kaydeden Karadeniz “ Seçimlere yakın bir zaman kaldı. Bu seçimler beşikten mezara kadar herkesi ilgilendiriyor. AK Partinin seçim beyannamesi her kesime hitap ediyor. Gübrede KDV kaldırılacak, emekliye yıllık bin 200 TL, iş kuracaklara 50 bin TL hibe desteği verilecek. AK Parti hiçbir zaman popülizm yapmadı. Zamanı olduğu içinde şimdi yapıyor. 2002 yılında ülkeyi devraldığımızda ekonomik olarak çökmüş siyasi yönden idare edilemez haldeydi. O gün ki Türkiye’yi hasta bir adama benzetiyorlardı” dedi.

“YÜZDE 50 OY ALACAĞIZ”

1 Kasım seçimleri 7 Haziran seçimlerinden çok farklı olacağını kaydeden Karadeniz “ 7 Haziran seçimleri öncesinde yaptığımız çalışmalarda bir tahminde bulunmuştum. Tahmin yaptığımda herkes bana kızmıştı ve sonuçlarda aynı çıkmıştı. Şimdi ise ülkenin huzur ve güvene ihtiyacı vardır. 7 Haziran öncesinde çalışmalarda gevşeklik, vurdumduymazlık vardı. O kitle 2-3 aylık süre zarfında Ak partisiz olmayacağını gördü. 7 Haziran’da sandığa gitmeyen AK Partililer, başka partiye verenler 1 Kasım’da ki seçimlerde AK Parti’ye oylarını verecektir. AK Parti sahadan gelen ikazları dikkate almıştır. Hiçbir zaman vatandaşın söylediklerine kulak tıkamadık. Halkın sesini ve nabzını tuttuk. Kapaklı ve Çerkezköy’de yüzde 50, Türkiye genelinde ise yüzde 45 oy alacağız. 7 Haziran’da ki tahminim tuttu, 1 Kasım’da da tahminlerim tutacaktır ” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10