Ekmek yolunda ölüm

Hafta sonları ailesine ek gelir sağlamak için fabrikada çalışan 34 yaşındaki Nihat Altun henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yaşamını yitirdi.

Çerkezköy 18.10.2015 19:24:00 0
Ekmek yolunda ölüm

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada işçi olarak çalışan 34 yaşındaki Nihat Altun, ailesine ek gelir olarak hafta sonları kardeşi Kenan Altun ile birlikte Çerkezköy OSB’de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında beton kırma işi yapıyordu. Cumartesi günü öğlen saatlerinde fenalaşan Nihat Altun yere yığıldı. Abisinin çalıştığı yere gelen kardeşi Kenan Altun Nihat Altun’u yerde hareketsiz buldu.

HAYATINI KAYBETTİ

Durumun 112 ekiplerine bildirilmesi üzerine Nihat Altun’a ilk müdahale ekipler tarafından olay yerinde yapıldı. Özel İrmet Hastanesine kaldırılan evli ve iki çocuk babası Altun yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcısı Selçuk Akman’ın yaptığı otopsinin ardından Nihat Altun’un cenazesi kesin ölüm sebebinin belli olması için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayı duyan ve İrmet Hastanesine akın eden Altun’un yakınları sinir krizi geçirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10