Çerkezköylü servisçiler Tekirdağ'a gitmeden belgelerini yeniliyor

Öğrenci servislerinin süreleri dolan evrakları Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Ulaşım ve Koardinasyon Merkezi'nden (UKOME) gelen yetkili tarafından asıllarıyla birlikte onaylanm

Çerkezköy 22.10.2015 15:25:00 0
Çerkezköylü servisçiler Tekirdağ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, “2015-2016 Öğretim Yılının Öğrenci Servis Tekel Üyeleri’nin yol belgelerinin bu ay sonuna kadar süreleri bittiği için evraklarını tamamlamaları gerekiyordu. Yol belgesi ve izin belgesi almaları için üyelerimizin hepsinin tek tek Tekirdağ’a gitmesi gerekiyordu. Bu işlemleri daha kolay yürütebilmek için UKOME’mize rica ettik buraya bir eleman gönderdiler.”dedi.

UKOME YETKİLİSİ ODA’YA GELDİ

Başkan Kuş, şunları kaydetti: “Bu yetkili arkadaşımız odamızda bugün yarın ve önümüzdeki hafta içinde de kalacak. Bu evrakları burada kontrol edip yol ve izin belgelerini alacak. Bu işlemleri burada gerçekleştiriyoruz. İsteyen üyelerimiz evraklarını odaya verebilir isteyen üyelerimiz ise kendileri götürüp teslim edebilirler. Üyelerimizin mesaisini harcamamak için ve daha kolay bu işlemleri yapabilmek adına böyle bir işe giriştik. Öğrenci taşımacılığı olduğu için titiz davranılıyor. UKOME’miz de titiz davranıyor. Bizde bu işlemlerde ki kaybedilecek zamanı en asgariye indirmek adına üyelerimizin günlük mesailerini harcamamaları için buraya bir eleman göndermelerini rica ettik. Üyelerimizin işleri Tekirdağ’a gitmeden Çerkezköy’de bitmiş olacak”

Haber/ Sibel BAL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10