Kamyon kasası telefon tellerine takıldı

Kapaklı'da bir kamyon telefon hattı geçen tellere takılınca, hattın geçtiği direk yerlerde sürüklendi. Kaza anı bölgede bulunan güvenlik kamerasına yansıdı.

Kapaklı 25.10.2015 15:57:00 0
Kamyon kasası telefon tellerine takıldı

Kapaklı’ya bağlı Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi üzerinde Mevlana Camii önünde meydana gelen olayda, Erbay Caddesi üzerinden Malkoçoğlu Caddesi istikametine seyir halinde olan kamyonun, Mevlana Camii önünde yola sarkan telefon hattı kablolarına takıldı. Kamyon sürücüsünün durumu fark edememesi üzerine telefon hattının bağlı olduğu iki direk yıkıldı.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Telefon direklerinin yıkılma anı bölgede bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sırasında telefon direğindeki tabela, yol kenarında park halinde bulunan bir otomobilin üstüne düştü. Telefon direklerinin yıkılması sırasında bölgede bulunan vatandaşlar paniğe kapılırken, kazada telefon hattıyla birlikte bir de elektrik kablosu koptu.

ESNAF TEPKİ GÖSTERDİ

Bölge esnafı durumu hemen Türk Telekom ve TREDAŞ ekiplerine bildirdi.  Bölge esnafından Ahmet Akbulut, “Kaza saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Kamyonun kasası kablolara takıldı. Direkler devrildi. 1 saattir Türk Telekom’dan gelen giden yok. Elektrik kablosu da kopmuştu ama TREDAŞ hemen onardı. Ama Telekom’dan gelen yok” dedi.

SÜRÜCÜ KAÇTI

Kapaklı polisi ise kaza sonrası durmayıp, olay yerinden uzaklaşan kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Olaya ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10