Yayaya çarpan otomobilin dikiz aynası koptu

Çerkezköy'de Fevzi Paşa Mahallesi Fevzi Paşa Caddesi'nde bulunan TREPAŞ hizmet binası önünde yolun karşısına geçmeye çalışan 63 yaşındaki Selim Yurdagül isimli bir vatandaş, yoldan ge

Çerkezköy 25.10.2015 16:00:00 0
Yayaya çarpan otomobilin dikiz aynası koptu

Saat 20.15 sıralarında meydana gelen kazanın ardından otomobil sürücüsü durup yaralıyla ilgilenmek yerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralı Selim Yurdagül ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay yerine gelen polis, Selim Yurdagül’e çarpan aracı ve sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı. Görgü tanıları, çarpma sonucu kopan dikiz aynasını polise vererek, aracın beyaz renkli Linea marka bir otomobil olduğunu belirtti.

GERÇEK SÜRÜCÜ OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Kazadan yaklaşık yarım saat sonra arkadaşı ile birlikte Çerkezköy Polis Merkezi’ne gelen 18 yaşındaki Görkem E., kazayı kendisinin yaptığını, yayanın birden önüne çıktığını, daha sonra paniğe kapılarak olay yerinden uzaklaştığını ama sakinleştikten sonra ifade için emniyete gelmeye karar verdiğini anlattı. Gürkan E.’ye kaza nedeniyle cezai işlem uygulayan polis, bir yandan da kaza sırasında aracı kullanan kişinin gerçekten Gürkan E. olup olmadığını araştırıyor. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Haber / Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10