Kış çiçekleri ekiliyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent merkezinde ana arter ve refüjleri rengarenk kış çiçekleriyle donattı.

Çerkezköy 26.10.2015 16:27:00 0
Kış çiçekleri ekiliyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kentin genelindeki ana cadde ve arterlere kışa dayanıklı olan menekşe, kasımpatı ve hercai çiçekleri ekerek güzelleştiriyor. Çerkezköy’ün  kış  aylarında da görselliğini güzelleştirmek istediklerini kaydeden Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, “Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın talimatı ile kış mevsimine dayanıklı olan çiçeklerle ilçe merkezine estetik bir görüntü kazandırılacak. Yaz aylarında da yaz mevsimine uygun çiçekler ekilecek.”bilgisini verdiler.

25 BİN ÇİÇEK EKİLDİ

25 bin adet çeşitli kış menekşesi, kasımpatı ve herca  ekiminin yapıldığını kaydeden yetkililer , “Sanayi kenti olan ilçemizin kış mevsiminde de görüntüsünü canlı tutmak ve yeşil dokusunu korumak amacıyla ihtiyaç duyulan  noktalarda  kış çiçeklerinin ekimini  gerçekleştiriyoruz.”derken bu çiçeklerin Atatürk Caddesi üzerindeki orta refüj başta olmak üzere köşem mevki, kavşaklar ve Narin Caddesi’nin tamamının donatılacağını kaydetti.

Daha sonra  BSH Kavşağında da aynı çiçeklendirmenin yapılacağı belirtildi.

Haber/Çerkezköy Haber

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10