Kapaklı'da renkli Pop Rock gecesi

Pop Rock müziğinin güçlü seslerinden Salih Adıbüyük önceki akşam Kapaklı'da sahne aldı. Sevenlerine verdiği konserle muhteşem bir gece yaşatan Adıbüyük, Cumhuriyet Balosu'nu da renklendir

Çerkezköy 30.10.2015 16:45:00 0
Kapaklı

Önceki gece saat 22:00’da Kapaklı Lidya Garden da başlayan eğlencede davetliler sanatçı Salih Adıbüyük ve gurup postacı ile Top Rock'a doydu. Adıbüyük, Radyo Haber’de de canlı yayına konuk olmuştu. Sanatçı Adıbüyük, ardından Kapaklı'daki Lidya Restoranda düzenlenen Cumhuriyet Balosu'nda  sahne aldı. 

RADYO HABER’E KONUK OLDU

9 yaşında org çalarak başladığı müzik yaşantısı, ardından piyanistlik yaparak devam eden Adıbüyük, 2000 yılında Bursa'da  özel radyolarda müzik programları da yapmıştı. Kendine özgü sesi ve stili ile ayrı bir tarz ile sahnede sevenlerini coşturan sanatçı Salih Adıbüyük, Cumhuriyet Balosu öncesinde Radyo Haber’deki ‘Sanat ve siyaset’ üzerine yapılan programda gazeteci Şaban Kardeş’in konuğu oldu.

 

SAMİMİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Sanat yaşantısındaki iniş ve çıkışlarını samimi bir atmosferde anlatan Adıbüyük, Bursa'da başlayan müzik yaşantısını ve sahne ile ilk tanışmasını anlattı. 2000 yılında ilk kez sahne aldığını ve Edirne'de  6 yıl boyunca müzik yaptığı çeşitli mekanlardaki anıları ile süslediği radyo sohbeti büyük bir ilgiyle dinlenilen 'Pop Rock' çılgın sesi diye anılan Adıbüyük Trakyada sahne almaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Adıbüyük sohbette ayrıca hiçbir şeye değişmeyeceği tek şeyin 5 yaşındaki kızı ile arasındaki köprünün olduğunu ifade etti. Adıbüyük, 2006 yılından itibaren Silivri'deki Amiral Bar'da müzik yaşamını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

ALBÜM HAZIRILĞI YAPIYOR

Programda albüm hazırlığı yaptığını anımsatan Salih Adıbüyük, Radyo Haber'de gazeteci Şaban Kardeş'e yeni albümüyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Geçtiğimiz Ramazan ayında geliri evsizlere ve ihtiyaç sahiplerine bağışlanması için konserler veren evli ve 1 kız çocuğu babası olan Salih Adıbüyük'ün bu davranışı sanat çevresinden büyük takdir toplamıştı.

 

ERKAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Radyo Haber'deki canlı yayının ardından akşam saat 22.00’da Kapaklı'daki Lidya Restoran'da düzenlenen Cumhuriyet Balosu'nda sahne alan  Adıbüyük, söylediği şarkılarla davetlileri adeta kendinden geçirerek coşturdu. Geceye katılan ve doğum günü olan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan'a  burada eşi Güler Erkan sürpriz doğum günü kutlaması hazırladı. Doğum günü pastasının mumlarını İbrahim Erkan ile birlikte üfleyen sanatçı Adıbüyük “İbrahim Erkan abimize huzurlu ve uzun bir yaşam diliyorum.”dedi. Erkan, doğum gününü Güler Erkan oğlu Erencan, gelini Melis ve aile dostları ile kutladı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10