Avukat Karaoğlu'nun mutlu günü!

Çerkezköy'de 'Yıldırım Hoca' olarak tanınan avukat Yıldırım Karaoğlu oğlunu evlendirdi. 1980'li yıllarda Çerkezköy Lisesi'nde öğretmenlik yaparken bir yandan da hukuk fakültesini bit

Çerkezköy 1.11.2015 19:08:00 0
Avukat Karaoğlu

Silivri Garden da düzenlenen  düğün töreninde hayatını orman mühendisi Gizem Sucu ile birleştiren Umut Karaoğlu, Sucu ve Karaoğlu aileleri ile birlikte davetlileri girişte karşıladılar. Çerkezköy adliyesi çalışanları, Çerkezköy Barosu avukatlarının yanı sıra Çerkezköy’ün siyaset ve iş dünyasından yoğun katılımı ile cumartesi gecesi gerçekleşen düğün töreninde renkli görüntüler ortaya çıktı. Düğünde kesilen pastanın ardından genç çifte ilk danslarında damatın ailesi Hamiyet ve Yıldırım Karaoğlu çifti ile gelinin ailesi Nedret -Sadet Sucu çifti de dansları ile eşlik etti.

SİLİVRİ GARDEN DE YAPILDI

Cumartesi gecesi akşam saat 19:00 da Silivri Garden Restorant'da başlayan düğün törenine Karaoğlu ailesinin Çerkezköy’deki dost ve yakınlarının yoğun katılımının yanı sıra, Uzunköprü'de yaşayan gelinin emekli öğretmen olan ailesi Sucu ailelerinin yakınları da yoğun bir ilgi gösterdi. Düğün, kalabalık bir davetli topluluğu eşliğinde gece saat 24.00’a kadar devam etti. Düğünde davetliler gönüllerince eğlendi.

HABER:Sevay KARDEŞ

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10