Sandık başından görüntüler…

Dün 1 Kasım erken genel seçimlerinde Çerkezköy'de 239 sandıkta 87 bin 270 seçmen sandık başına gitti. Sabah saatlerinde başlayan seçimin en renkli simaları tabii ki milletvekili adayları ve siyasiler oldu.

Çerkezköy 1.11.2015 19:36:00 0
Sandık başından görüntüler…

AK Parti Tekirdağ 2.Sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan oyunu kullanmak için eşi Tunç Doğan ile birlikte saat 10.30’da Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na geldi. Seçimlerin tüm ülke için hayırlı olmasını temenni eden Çerkezköylü milletvekili Doğan, 1151 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra diğer sandıkları da dolaşarak sandık görevlilerine görevlerinde başarılar dileğinde bulundu.

AK Parti 5. sıra Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz ise saat 10.00’da Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda 1061 No’lu sandıkta oy kullandı. Oy kullanırken, gazetecilere konuşan Karadeniz seçimlerin tüm ülke için hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

YÜCEER 75. YIL ORTAOKULU’NDA OYUNU KULLANDI

Çerkezköy’de oyunu kullanan bir diğer milletvekili adayı ise Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 2. sıra Milletvekili Adayı Candan Yüceer oldu. Yüceer, 75.Yıl Ortaokulu’nda oy kullandı. Oy kullanmadan önce okuldaki diğer sandıkları dolaşıp, görevlilere iyi çalışmalar dileğinde bulunan Yüceer, vatandaşlarla da sohbet etti.

Yüceer, sonrasında 1043 No’lu sandıkta oy kullandı. Seçimlerin hayırlı olmasını dileyen Yüceer, katılımın da yüksek olacağını tahmin ettiğini söyledi.

CHP Tekirdağ 5. sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu ise Kapaklı Cumhuriyet Orta Okulu’nda 1132 No’lu sandıkta oy kullandı.

DEMİRCAN TEPE İLK-ORTA OKULU’NDA OY KULLANDI

Büyük Birlik Partisi Tekirdağ 1. sıra Milletvekili Adayı Turan Demircan ise oyunu yine Çerkezköy’de kullanan diğer bir isim oldu. Demircan, Tepe İlk-Orta Okulu’ndaki 1022 No’lu sandıkta oyunu kullandı.

ORDU ŞEHİT DİNÇER ERSOY’DA OY KULLANDI

Recep Arif Gabralı İlkokulu’ndaki 1154 nolu sandıkta oyunu kullanan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da oy kullanmadan önce vatandaşlarla bol bol sohbet etti.

Daha sonra oy kullanmak için sıraya giren Başkan Akay, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi.

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu ise Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu’ndaki 1112 No’lu sandıkta oy kullandı. 

ÖGE, ÖZTÜRK VE ÖNSEL 

AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe oyunu Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ndeki 1066 No’lu sandıkta, CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk oyunu Kızılpınar 125.Yıl Orta Okulu’ndaki 1188 No’lu sandıkta,  MHP İlçe Başkanı Koray Önsel de oyunu Atatürk İlkokulu’ndaki 1137 No’lu sandıkta kullandı. 

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10